MeNaiset: 17 vuotta nuorempi rakas tekee Sanin onnelliseksi

18.09.2015 10:32 - Anna Hopi

Ainoastaan ulkopuoliset ovat ihmetelleet laulaja Sanin, 44, ja kitaristi Samuli Erkkilän, 27, suhdetta.

Sani on asunut jo puolisen vuotta itseään hurjasti nuoremman poikaystävän kanssa. Samuli Erkkilä tunnetaan Tampereen bändi- ja teatteripiireissä lahjakkaana muusikkona. Pari tapasi työn merkeissä, kun Sani haki soolokeikoilleen kitaristia puolitoista vuotta sitten.

Pariskunta teki yhdessä pitkiä keikkamatkoja ja ehti tutustumaan toisiinsa perusteellisesti. Ensin kolahtivat ajatukset musiikista, sitten muistakin elämään liittyvistä asioista. Lopulta työkumppanuus kasvoi rakkaudeksi.

Rakastuneena Sani ei ole varsinainen hehkuttaja, vaan puhui aiheesta tyyneen sävyyn, hämäläisittäin. Tärkeää on ollut esimerkiksi se, että oma viisivuotias tytär tulee kaikessa ensin.

- En ole koskaan tullut uuteen ihmissuhteeseen tällaisesta elämäntilanteesta. Siksi kaikki on nyt edennyt varovaisesti ja pitkän tapailun kautta. En usko, että minkäänlaisessa uusperhekuviossa voisi vain pasauttaa hynttyitä yhteen, mietti Sani MeNaisten haastattelussa.

- En ole miettinyt ikääni missään kohdin, enkä ota siitä paineita. /.../ Miksi pyristellä vastaan, jos joku tuntuu hyvältä?

Sani erosi tyttärensä isästä Turkka Mastomäestä kaksi vuotta sitten, jolloin hän muutti myös Hämeenlinnasta Tampereelle.

 

Lähde:MeNaiset.

Kilpailut

Uusimmat