MeNaiset: Jenni Vartiainen haluaa olla paras omassa lajissaan: "En kilpaile muita vastaan"

28.11.2014 12:03 - Anna Hopi

Laulajatar Jenni Vartiainen on mystisen imagonsa alla täynnä tulta ja taistelutahtoa, mitä tulee omaan uraan ja sen eteenpäinluotsaamiseen.

Hän kertoi Vain elämää-ohjelmassa muille kollegoilleen haluavansa olla lajissaan paras. Se herätti muissa tähdissä yllättyneitä reaktioita, sillä vaiteliaalta Jenniltä ei ole totuttu kuulemaan vastaavia lauseita.

- Tajusin kommenttini vahvuuden, kun Paula Koivuniemi ja Paula Vesala totesivat, että tuo on aika rohkeasti sanottu. Vaikka niinhän meistä moni ajattelee. Urheilumaailmassa tuollaiset heitot sallitaan, mutta taiteessa ne koetaan laskelmoivaksi kyynärpäätaktiikaksi, kommentoi Jenni Vartiainen MeNaisille.

Vartiaisen mukaan hän ei kilpaile muita vastaan, vaan haluaa kehittyä. Rimaa nostetaan, kun omat taidot kehittyvät. Hän asettaa riman niin ylös, että on tyytyväinen usein silloinkin, kun saavuttaa puolet siitä.

Lue täältä Jennin erosta. Tähden elämässä tapahtui muutoksia parisuhteeseen liittyen äskettäin - hänen uransa on sen sijaan suuremmassa nousukiidossa Vain elämää -ohjelman myötä.

Kilpailut

Uusimmat