MeNaiset: Miehen sairaus vahvisti pariskunnan rakkautta: "Menimme naimisiin ennen kuin on myöhäistä"

29.01.2015 10:41 - Anna Hopi

Jari ja Tiina Majuri saivat tietää Jarin haimasyövästä viime talvena. He sopivat heti hääpäivästä. Vakavan sairauden koittaessa elämästä otetaan pienikin ilo irti.  

Pari kihlautui vuoden tuntemisen jälkeen. He olivat tutustuneen yhteisen tuttavan kautta ja rakastuneet toisiinsa. Jari ja Tiina Majuria viehätti suhteessa toisen samankaltaisuus ja yhteensopivuus. Naimisiinmenoa suunniteltiin alunperin kesälle 2015 ja suunnitelmissa oli yhteisen kodin perustaminen Tampereelle.

Heillä oli mielessään rauhallinen tahti, joka kuitenkin koki kolauksen, kun Jarin vatsakivut pahenivat. Niille löytyi syy sairaudesta.

46-vuotiaan Jarin haimasyöpä todettiin parantumattomaksi, ja hoidot lopetettiin. Pari päätti avioitua nopeasti salaa läheisiltään. He lähtivät häämatkalle Tallinnaan, vaikka matkan piti olla tavallinen laivareissu. Aviopari on suhtautunut sairaudesta huolimatta elämään toiveikkaasti. Huumoria ei ole unohdettu ja he haluavat olla rehellisiä toisilleen omista tunteistaan.

- On ollut nurinkurista, että Jari usein tsemppaa minua jaksamaan. Helpottavinta on ollut se, että saan vaan itkeä, kertoi Tiina MeNaisille.

Arjen ohella pari on jo tehnyt hautajaissuunnitelmia. Tiinan mukaan on tärkeää tietää, miten hän toimii, jos jotain tapahtuu. Pelkästään kuolemaa pari ei odota. Jari ja Tiina ovat lähdössä ensi kuussa Tallinnaan, jossa Jari osallistuu ampumakisoihin, jollei hänen vointinsa huonone. He keskittyvät elämässä hyvään ja toisiinsa.

- Tällä hetkellä minulle on tärkeintä saada olla Tiinan lähellä, Jari summasi.

Lähde: MeNaiset.

 

Suomalainen suosikkilaulaja Jari Sillanpää kärsii myös sairaudesta. Lue siitä lisää täältä.

 

 

Kilpailut

Uusimmat