MeNaiset: Rakkausvalmentaja elää sinkkuna: "Deittailun suhteen on ollut hiljaisempaa"

07.11.2014 11:45 - Anna Hopi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen elää kypsän sinkkunaisen elämää, ja hän toivoisi ihmisten suunnittelevan enemmän parisuhdetta.

Toimittaja-juontaja ja rakkausvalmentaja Mia Halonen on 49-vuotias ja sinkku. Hän on kokenut läpi monenlaisia miessuhteita ulkomaalaisista miehistä narsisteihin, ja elänyt läpi keskenmenot ja adoptiounelmat. Tällä erää hän erää espoolaiskaksiossa samassa rapussa äitinsä kanssa.

Mian elämä on kuitenkin kaikkea muuta kuin paikallaan jököttävää ja tylsää. Hän elää liikkuvaa ja aktiivista elämää. Halonen on tavannut miehiä eri maista ja tutustunut amerikkalaisiin ja hongkongilaisiin.

- Viime aikoina on ollut deittailun suhteen hiljaisempaa. Välillä tuntuu, että suomalaiset miehet lähettävät iän kaiken silmäniskuja ja flirttejä, mutta eivät saa kysyttyä kahville. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän jaksan perässävedettäviä nahjuksia, kertoi Mia Halonen MeNaisille.

Halosen mukaan Suomessa suhtaudutaan rakkauteen omituisesti. Siihen liitetään kohtalonomaisuutta, vaikka parisuhdetta pitäisi suunnitella samaan tapaan kuin uraa. Rakkausvalmentaja kaipaa parisuhde-elämästä eniten turvaa ja jatkuvuutta.

 

Mia Halonen kehotti äskettäin ihmisiä kiinnostumaan toistensa harrastuksista - se voimistaa parisuhdetta. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat