Miehet pääsivät kokeilemaan miltä raskaus ja synnytyskivut tuntuvat - katso video!

18.03.2015 10:00 - Eeva Rajala

Brittimiehet innostuivat kokeilemaan 15 kilon raskauspukua kuukauden verran ja pääsivät myös kokemaan naisten synnytyskivut.

Jason Bramley, Steve Hanson ja Jonny Biggins käyttivät 15-kiloista raskauspukua 24 tuntia vuorokaudessa kuukauden ajan. Miehet menivät pukujensa kanssa myös töihin, baariin sekä kumppaniensa viereen nukkumaan. Miehet saivat riisua puvun vain, jos se piti pestä.

Raskauspuku on suunniteltu niin, että se tuottaa samanlaisen paineen virtsarakolle, vatsalle ja keuhkoille kuin aito raskausvatsa, ja mahdollisuus täysin mukavaan oloon on minimoitu. Miehillä ei siis ollut kovinkaan hyvät oltavat kuukauden aikana.

Daily Mail -lehden mukaan miesten 3 Pregnant Dads -blogin fanit halusivat, että projekti päättyisi miesten synnytyskipukokeiluun. He testasivatkin synnytystä sähköisesti aiheutettujen supistusten avulla. Jonny Biggins vertasi omaa synnytyskokemustaan Manaaja-elokuvaan.

"Kuvitelkaa Manaaja-elokuvan tyttö, mutta vähemmällä oksennuksella. Se oli väkivaltainen ja se esittelee, miten lähellä kipu ja nautinto ovat toisiaan", Biggins selventää blogissa.

Miehet kuitenkin tietävät, että he kokivat synnytyskokeilunsa aikana vain osan naisten kokemasta tuskasta ja kärsimyksestä. Miehet myöntävät myös, että kyseisen kokemuksen jälkeen he ihailevat paljon enemmän omia vaimojaan ja omia äitejään.

Katso Bigginsin synnytystuskia alla olevasta videosta:

 

Eräs mies teki hauskan version naisten raskauskuvista, joissa hän esitteli "kaljavauvaa". Katso täältä.

Kilpailut

Uusimmat