Mies julkaisi kuvan nukkuvasta tyttöystävästään - syy liikuttaa

13.01.2016 14:00 - Rea Tallgren

Imgur-sivustolla julkaistu kuva on saanut tuhansien ihmisten sydämet sulamaan.   

Imgur-sivustolla suosituimmaksi nousevat aina sellaiset kuvat, jotka herättävät eniten keskustelua tai koskettavat ihmisiä jotenkin. Nyt siellä puhuttaa kuva, jonka mies on ottanut ilman lupaa naisystävästään tämän nukkuessa. Kuulostaa kenties kammottavalta - mutta kuvateksti on se, miksi niin monen sydän on sulanut kuvan myötä. 

Kuvatekstissä mies kertoo, että koulukirjakasojen ääreen nukahtanut nainen on hänen tyttöystävänsä - ja paljastaa sitten tästä jotain, mikä saa näkemään kuvan aivan uudessa valossa. 

"Koulukirjojen ääreen on nukahtanut tyttöystäväni, joka on 38-vuotias. Hän on juuri aloittanut toisen neljänneksensä lukiossa. Hän on kasvattanut kaksi lasta, 15- ja 10 -vuotiaat. Hän on selvinnyt kahdesta väkivaltaisesta suhteesta. Löysin hänet sängystä tänään näin. Olen niin ylpeä hänestä, että voisin pakahtua. Kävin tänään sormusostoksilla ja uskon, että olen valmis tekemään elämäni parhaan päätöksen."

Katso kuva alta tai tästä

 

My 38 year old girlfriend just started her second quarter of college. She&#039;s raised two kids, 15 and 10, on her own, has piss all parents and was the victim in not one but two domestic violence cases. This is how I found her tonight. I&#039;m so proud of this woman I could burst. We went wedding ring shopping earlier today and I think I&#039;m ready to make the best decision of my life.FP Edit: Wow! I had no idea Imgur could be so amazing despite the forgotten cat tax! Thanks for all the kind words of support you guys! This woman profoundly inspires me and it sounds like she has many of you. Also, I&#039;m gonna take all of y&#039;alls advice and marry the shit out of her. Send me all your love stories.FP Edit 2: some dog tax <a class="imgur-image" data-hash="fd5p67A" href="//imgur.com/fd5p67A.jpg">http://imgur.com/fd5p67A</a>

 

Lähde: Imgur

Kilpailut

Uusimmat