Mihin huomiosi kiinnittyy kuvassa? Tee testi, joka paljastaa piilotetut kykysi

11.01.2016 14:01 - Anna Hopi

Optisten illuusioiden tarkasteleminen ei olekaan aivan helppo tehtävä.

Maailmalla on kirjoitettu paljon optisista illuusioista ja ne ovat saaneet paljon huomiota mediassa kinkkisyytensä vuoksi. Illuusioissa on usein monia ulottuvuuksia ja on vaikeaa huomata ensivilkaisulla kaikkea olennaista. Teimme sinulle Instagramissa jaettujen optisten illuusioiden perusteella kiinnostavan testin, joka valoittaa havainnointikykyjäsi.

Jos huomaat helposti illuusioissa olevat piilotetut viestit, saatat olla muutenkin tarkkanäköinen havainnoija omassa elämässäsi. Tee testi alta.

Mitä sinä näet kuvassa?

a) Mies piipun kanssa

b) Hevonen

 

Meneekö kuva ylös vai alas?

a) Ylös

b) Alas

 

Mihin huomiosi kiinnittyy ensin?

a) Puut

b) Naisen kasvot

 

Mitä näet ensin?

a) Hevoset

b) Naisen kasvot

 

Mitä huomaat kuvasta ensin?

a) Seeprat

b) Leijona

 

Kumpi vei huomiosi kuvassa?

a) Kiivit

b) Kolmio

 

Mihin katseesi kiinnittyy ensin?

a) Vesiputous

b) Munkit kaapuineen

 

 

TULOKSET:

Sait enemmän A-vastauksia.

Havainnointikykysi on peruslaatua. Olet tasaisen hyvä asioissa, jotka sinua kiinnostavat. Huomaat monesti ihmisten käytöksestä, missä mielentilassa he ovat. Et välttämättä kuitenkaan jää pohtimaan asiaa syvemmälti. Vahvuutesi ja piilotettu kykysi on tehokkuus toimia käytännönläheisesti. Välität ihmisistä, ja olet hyvä tukemaan toisia, mutta et vello muiden tunnetiloissa. Tiedät, missä rajasi kulkevat ja osaat sanoa toisille ei tarpeen mukaan. Otat oman tilasi arkisemmissa ja erityisemmissä asioissa loisteliaasti. Pärjäät hyvin vaativammissakin olosuhteissa ja sinusta puhutaan usein "sinä vahvana tyyppinä", jolle huolensa voi uskoa.

Havaitset hyvin, jos ihmisten sanat ja teot ovat ristiriidassa. Puutut usein näihin epäkohtiin voimakkaasti ja luot muutosta. Toiset saattavat pitää sinua välillä pelottavanakin, koska tapasi käsitellä asioita on suora ja vilpitön. Tarkoitat kuitenkin aina hyvää.

Sait enemmän B-vastauksia.

Sinussa sitä on näkijää ja kokijaa vaikka muille jakaa. Saat aavistuksia, jotka johdattavat sinua elämässä eteenpäin. Tämä on sinulle osa mystistä matkaa. Arvostat näkemääsi ja huomaat monesti asioita, jotka ovat piilotettuina pinnan alla. Et välttämättä puhu muille näistä havainnoista ja sinussa onkin aimo annos mysteeriä.

Muut kokevat sinut herkkänä ihmisenä, joka vaatii paljon omaa tilaa ja aikaa. Tunteet ja mielentilat tarttuvat sinuun helposti ja olet välillä tukossa, koska et osaa tehdä itsellesi terveitä rajoja. Se on elämän mittainen tehtävä, joka sinun on herkkänä ihmisenä tehtävä. Sinussa on empatiakykyä ja avoimuutta katsoa asioita avoimin silmin. Omaatkin siksi persoonallisia ajatuksia ja mielipiteitä, joita voisit useamminkin jakaa ystävillesi ja läheisillesi. Maailma tarvitsee kaltaistasi erilaista ajattelijaa.

Kilpailut

Uusimmat