Mikä vaistosi on vahvin? Katso mikä erottaa sydämen seuraajan älyköstä

19.02.2015 16:30 - Senni Loikala

Ihmistä usein neuvotaan kuuntelemaan sydäntään. Aistimme maailmaa useilla eri tasoilla, ja joku niistä on usein meissä vahvin.

Taso 1: Mututuntuma

Ominaisuudet: turvallisuus ja selviytyminen

Kysymykset: Onko tämä valinta, ihmissuhde tai henkilö omaksi parhaakseni? Pystynkö selviytymään tässä ympäristössä? Tuleeko tämä tilanne täyttämään todelliset tarpeeni?

Selitys: Ensimmäinen intuition taso on kaikista yleisin. Sen olemus on yksinkertainen: mututuntuman avulla saamme mieliimme "kyllä tai ei", "lähde tai jää" ja "turvassa tai vaarassa" -tyyppisiä viestejä.

Taso 2: Sydämen valinta

Ominaisuudet: rohkeus, myötätunto ja yhteys

Kysymykset: Onko elämässäni kauneutta? Pidänkö siitä, mitä teen? Miten voin löytää ilon? Mitä tekisin, jos minua ei pelottaisi? Annanko parastani maailmalle ja omassa elämässäni?

Selitys: Toinen intuition taso auttaa meitä rohkeuden, myötätunnon ja välittämisen avulla olemaan yhteydessä muihin ihmisiin ja ympäristöömme. Se auttaa meitä tietämään, mitä voimme sanoa tai tehdä loukkaamatta muita.

Sydämen valinta myös yhdistää meitä muihin ja on usein sanattomassa vuorovaikutuksessa ihmisten, eläinten ja paikkojen kanssa tavalla, jota ei voi sanoilla tai järjellä selittää.

Taso 3: Mielen voima

Ominaisuudet: mielikuvitus, mahdollisuus luovuuteen ja näkemyksellisyys

Kysymykset: Millaisia ratkaisuja tai vaihtoehtoja pystyn löytämään tässä tilanteessa? Olenko jättänyt jotakin huomioimatta? Mitä sellaisia unelmia minulla on tulevaisuuteni varalle, minkä toteuttamiseen en vain ole antanut itselleni lupaa?

Selitys: Kolmanteen intuitiivisen älyn tasoon kuuluu yliaistillisuus, minkä saatamme usein ohittaa tai ymmärtää väärin. Siihen kuuluvat hengellisyyden lisäksi muun muassa joidenkin ihmisten kyky vaikuttaa uniensa tapahtumiin eli nähdä selkounta, sekä muut psyykkisesti kohotetut tapahtumat.

Tämä intuition taso johdattaa monesti yliluonnollisiin ratkaisuihin, näkemään vaihtoehtoisia tapoja tehdä asioita sekä uraauurtaviin ideoihin.

Taso 4: Yhteys universaaliin viisauteen

Ominaisuudet: universaali tietoisuus ja ykseystietoisuus

Kysymykset: Tätä tasoa ei voi kuvata kysymyksin, vaan sitä kuvaa pelkkä tietoisuus.

Selitys: Neljäs intuitiivisen älyn taso on kaikista tasoista vähiten yhteydessä fyysisiin mahdollisuuksimme. Taso aktivoituu usein syvän meditaation tai edistyneiden tietoisuusharjoitteiden aikana. Myös kuoleman rajalla käyminen ja suuren stressin ja voimakkaan trauman kokemukset voivat saada aikaan universaalin tason kokemuksia.

Tämä on ylin intuition taso, jonka voimme saavuttaa. Samalla ymmärrämme, että kaikki elämässä on arvokasta ja tarkoituksellista, ja pystymme muuttamaan ja parantamaan elämäämme, jos tahdomme tehdä niin.

Lähde: Waking Times




Joskus kohtaamme elämässä eron. Miten pääsemme siitä yli? Katso täältä vinkit.

Kilpailut

Uusimmat