Miljonäärejä yhdistää yksi luonteenpiirre - olisiko sinusta siihen?

03.07.2015 07:34 - Anna Hopi

Tutkittuaan ja haastateltuaan yli 500 miljonääriä, toimittaja Napoleon Hill huomasi heidän omaavan yhden, yhteisen piirteen.

Toimittaja Napoleon Hillin mukaan jokaisella ison omaisuuden keränneellä ja sitä kartuttaneella henkilöllä on ollut roppakaupalla päättäväisyyttä. Vuoden 1937 klassikkoteoksessaan Think and Grow Rich hän paljastaa hitaan ja rauhallisen päätöksentekokyvyn olevan avainasemassa, kun menestyjistä puhutaan.

Nykyajassa moni tekee päätöksiä nopeasti ja päätyy spontaaneihin tuloksiin. Vanhassa teoksessa kerrotaan, että suuria omaisuuksia pitelevät miettivät päätöksiään rauhassa ja olivat myös valmis muuttamaan niitä tilanteen tullen.

Rikkailla on myös paremman kuuntelemistaidot kuin monilla. Hill neuvookin menestystä janoavaa kiinnittämään huomiota toisiin ihmisiin.

"Pidä silmäsi ja korvasi auki ja suusi kiinni, jos haluat pystyä tekemään varmoja päätöksiä. Ne, jotka puhuvat liikaa, tekevät harvoin muuta. Jos puhut enemmän kuin kuuntelet, menetät tilaisuuden saada hyödyllistä tietoa. Näytät myös suunnitelmasi ja ajatuksesi muille."

Olisiko sinusta miljonääriksi näillä ohjeilla?


Lähde: Business Insider.

 

 

Haluatko menestyä? Nämä ovat elämäsi 5 tärkeintä valintaa.

Kilpailut

Uusimmat