Millainen kumppani olet? Horoskooppimerkkisi voi paljastaa ongelmakohtasi

20.01.2016 11:27 - Reija Saarinen

Jokaisessa meissä on loistokkaat ominaisuutemme, mutta myös varjopuolet.

Horoskooppi sisältää aina pienen luonneanalyysin. Jokaisella merkillä on siis ne heikkoudet ja vahvuudet, jotka tuovat omat haasteensa elämään ja parisuhteeseen. Mutta mikä piirteistäsi on sellainen, että se saattaa saada parisuhteessa aikaan ristiriitoja?

Oinas (21.maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Oinaat ovat hyvin itsenäisiä ihmisiä. Aluksi he ovat kumppanilleenkin suunnattoman söpöjä, mutta ajan kuluessa puoliso saattaa alkaa pitää tätä itsenäisyyden julistamista ärsyttävänä piirteenä. Oinaan impulsiivisuudesta sen sijaan tulee ongelmia etenkin silloin, kun kumppani yrittää ehdottaa kompromissia.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Härkä on itsepäinen tyyppi, joka myös kantaa pitkään kaunaa. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka toinen onkin pyytänyt jo anteeksi, ei se ole pyyhkinyt asiaa härän mielestä. Hän on vihainen niin pitkään kuin tuntee itse tarpeelliseksi. Kyseinen toiminta saattaa olla todella ahdistavaa muille.

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Kaksoset ovat vapaita sieluja, jotka eivät halua joutua liian tiukkaan naruun edes suhteessa. He ovat suhteessakin ollessaan usein todella kovia flirttailemaan ja näyttävät myös kiinnostuksensa muita kohtaan häpeilemättä. Usein kaksonen kannattaakin avointa suhdetta.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Ravut ovat itsenäisiä ja pärjäävät tilanteessa kuin tilanteessa. Siitäkin huolimatta parisuhteessa rapu on usein melko takertuvainen. Mitä enemmän he välittävät toisesta, sitä omistushaluisemmaksi he tulevat.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Leijona on yksi luotettavimmista horoskooppimerkeistä. Ikävä kyllä heidän suuri egonsa ja  turhamaisuutensa tuo silti paljon ongelmia suhteeseen. He rakastavat väittelyitä ja haluavat aina voittaa. Leijonalle pienenkin kinan voittaminen tuo nautintoa, kumppanille vain harmaita hiuksia.

Neitsyt (23. elokuuta - 22- syykuuta)

Neitsyt on usein analyyttinen ja skeptinen, se ei ole hyvä yhdistelmä. He nauttivatkin niin omien kuin kumppaninkin tunteiden analysoinnista. Tämä aiheuttaa helposti kitkaa.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaaka on yksi idealistisimmista tähtimerkeistä. He nauttivat haasteista ja pitävät siksi myös kumppanin muuttamisesta. Ikävä kyllä kumppani ei näe tätä asiaa samoin.

Skorpioni (22. lokakuuta – 22.marraskuuta)

Skorpionit ovat lojaaleja ja intohimoisia. Siksi he ovatkin mahtavia kumppaneita. Ikävä kyllä he saattavat olla todella mustasukkaisia ja omistushaluisia.

Jousimies (23. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimiehet rakastavat seikkailuja. He haluavat pitää hauskaa ja nauttivat uusien asioiden kokemisesta. Ikävä kyllä heillä on usein liiankin suuria vaatimuksia omalle kumppanille.

Kauri (22.joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauris ei luota helposti, mutta kun luottamus on ansaittu, hän päästää ihmisen syvälle elämäänsä. Kumppanilta vaaditaan siis vahvuutta ja kärsivällisyyttä, jotta suojakuoren saa murrettua.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimies on kumppani, joka kertoo suoraan sen mitä ajattelee. Kannattaa muistaa, että vaikka hän vaikuttaisi aluksi uskomattoman söpöltä, saattaa hän pian olla hyvinkin ärsyttävä.

Kalat ( 19.helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat ovat uskomattoman herkkiä. Se tuo ongelmia suhteeseen, sillä usein kalat haikailee vielä vanhan rakkauden perään.

 

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat