Millainen on ihannemies? Sukupuolten mielipiteissä hätkähdyttävä ero

17.03.2015 13:00 - Senni Loikala

Naisia ja miehiä pyydettiin rakentamaan ihannemies. Miekkosilla on selvästi ulkonäköstressiä, koska ihanteet erosivat huimasti toisistaan.

Monesti puhutaan pelkästään naisten ulkonäköpaineista, ja miehet jäävät unohduksiin. Niin asia ei saisi olla, sillä tuoreen tutkimuksen mukaan miekkosia vasta rienaavat suuret paineet ulkomuotonsa suhteen.

Asia selvitettiin siten, että naiset pääsivät rakentamaan ihanteellisen esimerkin herrasta, jonka kanssa olisi mukavaa olla pitkäaikaisessa parisuhteessa. Myös miehet rakensivat sellaisen kumppanin, jonka uskoivat olevan kaikista eniten naisten mieleen. Molempien sukupuolten ihanteet poikkesivat hurjasti toisistaan.

- Siinä missä miehet ajattelevat naisten ihannemiehellä olisi Justin Bieberin hiukset, Gerard Butlersin käsitellyt kasvot, Hugh Jackmanin elokuvatähden käsivarret, David Gandyn tiukat vatsalihakset ja Cristiano Ronaldon sileät jalat, niin naisten näkökanta oli sen kanssa täydessä kontrastissa, kertovat tutkijat.

Naiset arvostavat kumppanissa tavallisuutta, eikä miehen tarvitse heistä olla virheettömässä kunnossa. Heillä saa olla hieman pötsiä, kunhan mies muuten on kunnollinen.

Pääset katsomaan havainnekuvat miesten ja naisten keskenään eroavista ihannemiehestä täältä.

Lähde: Aplus


Miten miehen tulisi käsitellä naista, joka tulisuu helposti? Lue täältä.


Kilpailut

Uusimmat