Millainen seksikumppani olet oikeasti? Horoskooppimerkkisi kertoo intohimosi määrän

05.05.2016 12:25 - Anna Hopi

Oletko ylpeä rakastaja vai makaatko paikallasi kuin lahna? Horoskooppimerkkisi kertoo, millainen kokemuksen sinulta voi saada makuuhuoneessa.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Oinaan symboli on innokas pässi. Se kertoo käytännössä kaiken seksielämästäsi. Voisimme pyytää sinua hidastamaan, mutta se ei ole luonteellesi ominaista.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Olet ylpeä, majesteettinen rakastaja, kunhan kukaan ei heiluta sinulle punaista vaatetta. Silloin menetät itsehillintäsi. Et voi sille mitään, härkänä punainen vaate saa sinut menettämään kontrollisi täysin.

Kaksoset (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Kaksonen rakastaa kolmen kimppaa. Kahden rakastajan kanssa touhuaminen vie energiaa, mutta pärjäät siinä paremmin kuin kukaan muu.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Pidät pitkistä kävelyistä rannalla ja tarkoitat sitä. Haluat tehdä kaikenlaista rannalla - kirjaimellisesti. Nautit myös seksistä sängyssä peitteiden alla, koska peitto on sinulle kuin suojaava kuori.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Sinua on aina pidetty lauman johtajana ja se pitää paikkansa myös sängyssä. Ainoa ongelma on, ettei moniavioisuus ole kaikkien laji. Sinun pitää valita sopivat laumasi jäsenet, joiden kanssa pitää hauskaa.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Neitsyt on symboli henkilölle, jolla ei ole paljon suhteita. Seksuaalisesti olet puhdas ja kaunis. Nautit mieluummin muista asioista kuin seksistä.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Haluat rakkauselämäsi olevan tasapainossa. Etsi kumppani, joka haluaa myöskin balanssia, jotta vältätte suhdekiemurat, draaman ja ongelmat pedissä.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Näet seksin metsästyksenä. Voitkin olla intensiivinen rakastaja ja jopa intohimosi määrällä pelottaa muita. Kokemus kanssasi on kyllä tajunnan räjäyttävä.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Sinun on vaikeaa löytää oikeaa rakkautta elämääsi, mutta nautit irtosuhteista. Pääset helposti yli sydänsuruista ja nautit hyvästä seksistä tuntemattomienkin kanssa.

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Olet tasapaksu rakastaja, joka pitäytyy hyväksi kokemissaan turvallisissa tempuissa.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Olet paras rakastaja, joka ylläpitää hienosti jännitettä suhteessa. Nautit erilaisista kohtaamisista, etkä sitoudu helposti.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Olet kuin kala - makaat paikallasi ja annat seksin tapahtua sinulle. Seksi kanssasi ei ole huonoa, mutta ei myöskään kovin intohimoista.

Lähde: Your Tango.


Kilpailut

Uusimmat