Millaisia ammattilaisia Suomen malliohjelmat tuottavat maailmalle, Anne Kukkohovi?

11.11.2014 13:33 - Anna Hopi

Mallikoulu-sarjan päivitetty versio nähdään AVAlla maaliskuussa 2015. Ohjelmaa luotsaa muotimaailman ammattilainen Anne Kukkohovi.

Aiemmin Mallikoulu-ohjelmasta on maailmalle päätynyt huippumalli Suvi Koponen. Uusi päivitetty Mallikoulu tähtää uuden maailmanmenestys-mallin löytämiseen. Anne Kukkohovi on ollut eräässä toisessakin malliohjelmassa mukana. Mitä eroa on Huippumalli haussa -sarjalla ja Mallikoulu-sarjalla?

- Suoraan sanottuna projekti on niin aluillaan, etten tiedä, miten se tulee muuttumaan. Luulen, että päivitetään kaikkea tähän päivään ja sosiaalinen media tulee mukaan. Se on sellainen asia, joka nousee isosti. Mallikoulu 2006 aikana ei ollut Twittereitä ja tällaisia juttuja samalla lailla isosti, kertoi Anne Kukkohovi Iskelmälle.

- Työ on väkisinkin samanlaista, se ei muuksi muutu. Toinen on se, että otettaisiin huomioon erilaisia kategorioita. On Victoria's Secret -mallit ja lavamallit ja kasvomallit - eri markkinoille suuntautuneita ihmisiä. Ihmiset ottaa helposti henkilökohtaisesti, vaikka kyse on vaan siitä, että joku sopii tietylle alalle paremmin kuin toinen.

Minkälaista hyötyä malliohjelmista on ollut muille mallitytöille, jos Koposen mittavan menestyksen laskee pois kokonaisuudesta?

- Ihan huikea hyöty, jos ajattelee vaikka Saaraa ja Annaa, jotka olivat Huippumalli haussa -ohjelmassa, he tekevät koko ajan maailmalla töitä. Myös Ani - ensimmäinen voittaja kisassa. Kymmenen kärkeen pääseminen on haastavaa, Suvi on sinne päässyt. Mutta myös muillakin malleilla on todella kovat urat edessään. Tottakai malliksi voi mennä muutakin kautta kuin Mallikoulun avulla, mutta ohjelmasta saa kuitenkin uskallusta ja itsevarmuutta. Sitä puolta pyrin itsekin korostamaan.

 

Anne Kukkohovi on vakiokasvo televisiossa myös tänä syksynä. Hänet on nähty Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ja viimeksi naisen päivitys herätti huomiota sosiaalisessa mediassa rintavarustuksen ansiosta. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat