Minna Haapkylä hehkuu rakkautta Me Naisille: "Elän nyt unelmaani"

20.11.2015 11:05 - Anna Hopi

Haapkylän neljänkympin kriisi johti avioeroon ja uuteen elämään, jossa on nyt kaikki hyvin.

Minna Haapkylän elämässä ovat puhaltaneet uudet tuulet niin työelämän kuin yksityiselämänkin puolella. Hän erosi aviomiehestään Hannu-Pekka Björkmanista ja rakastui naiseen, näyttelijä Joanna Haarttiin.

Kriisi alkoi kun Minna tunsi hukkuvansa arkeen. Nykyään hän on paljon rennompi ja välittää vähemmän ulkokuoresta. Lapset ovat tällä erää mukautuneet kahden kodin järjestelyyn. Joanna ei asu Minnan luona ja hänen elämässään on ihana määrä itsenäisyyttä uudesta suhteesta huolimatta.

- Elän nyt unelmaani. Aiemmin en kehdannut tai osannut ottaa omaa aikaa, ja nyt sitä tarjotaan minulle kokoajan. Yhden illan voin viettää kotona, yhtenä mennä leffaan, sitten teatteriin ja sen jälkeen pojat ovatkin taas kotona, summasi Minna Haapkylä Me Naisille.

Minna ja Joanna ovat pitäneet yhtä jo parin vuoden ajan.

- Olen elämääni perustyytyväinen. Koen olevani minä. Olen rakastunut, mutta itsellinen. Minusta on kiva, että aikuisilla, parisuhteessa elävillä ihmisillä on myös oma elämä, jossa he saavat olla rauhassa. On kiva olla yksin ja ikävöidä, ja sitten taas nähdä toista.

Lähde: Me Naiset.

Kilpailut

Uusimmat