Ladataan
>

Mitä lepertelit Hägglundille, Tuomas Enbuske?

Viihde | 20.03.2012 13:30 | Sanna Wänskä | Luettu 3956 kertaa
Entinen Puolustusvoimain komentaja Gustav Hägglund oli maanantaina kävellä ulos Tuomas Enbuske Talk Show:n kuvauksista.  

Maanantaina TV5:lla käynnistynyt Tuomas Enbuske Talk Show oli päättyä nololla tavalla, kun vieraana ollut Gustav Hägglund oli saada tarpeekseen kuvauksista. Enbuske kertoo, että kuvakset olivat viivästyneet noin 15 minuuttia. Hägglund oli tympiintynyt odotukseen ja ollut aikeissa häipyä paikalta.

- Mä ymmärrän Gustav Hägglundia. Hän on sentään tottunut armeijan kuriin eikä mihinkään keskiafrikkaliseen aikakäsitykseen, mikä meillä armeijan käymättömillä miehillä on. Kun hän on ollut puolustusvoimain komentaja, niin kaikki on varmasti tapahtunut ajallaan. Jos hän on halunnut saunan lämpimäksi puoli kahdeksaksi, niin se on ollut puoli kahdeksalta lämmin, Enbuske sanoo.

Hän selventää, että kuvauksien kulisseista tapahtuu usein kaikenlaista tekniikan kanssa. Valoja ja muita laittteita joudutaan säätämään ja se voi kestää. Enbuske on kertonut joutuneensa lepertelemään Hägglundille, jotta vieras jäisi taloon. Miten Enbuske leperteli ruotsiksi?

-Suunnilleen samalla tavalla kuin suomeksi. Se oli humoristinen sanavalinta. Jos olisin leperrellyt samalla tavalla kuin naiselle, hän olisi lähtenyt vielä nopeammin pois, Enbuske nauraa.

Kuuntele, miten Enbuske päätyy neuvomaan Aamuvirkkulan Anna-Maria miesten iskemisessä ja miksi hän lyö lopulta juontajille luurin korvaan.

Tuomas Enbuske Talk Show ma-pe klo 20 TV5:lla.


Kommentit


.....
Uusimmat
Lataa lisää
Lataa lisää