Mitä parisuhteessa elävä kaipaa eniten sinkkuelämästä? Seurustelijat paljastivat

15.01.2016 09:49 - Pauliina Jokinen

Yksinelossa on yhtä paljon hyviä puolia kuin pitkässä parisuhteessa.

Pitkä parisuhde tuo turvaa, josta sinkun usein vain haaveilevat. Silti sinkkuudessa on monia asioita, joita seurustelevat ihmiset kaipaavat.

"Omaa aikaa. Olen introvertti, kun mieheni on ekstrovertti. Tarvitsen paljon omaa aikaa pitääkseni pääni kasassa. Vaikka mieheni olisi hiljaa kotona, en koe saavani tarpeeksi "omaa aikaa". Minun on oltava täysin yksin aina silloin tällöin."

"Kaipaan ensimmäisten treffien jännitystä, ensimmäistä suudelmaa, ensimmäistä kertaa sängyssä."

"Sinkkuna sait tehdä ihan mitä halusit. Esimerkiksi baariin lähtiessä saattoi päätyä hyville jatkoille tai hauskan tyypin kanssa kulkemaan kotiin kesäyönä. Tällaisia seikkailuja on nyt harvemmin."

"Välillä emme näe viikkoon poikaystäväni kanssa, sillä minulla on niin paljon menoja. Silloin ymmärrän aina, että minun on karsittava omista menoistani - tätä ei olisi koskaan tapahtunut sinkkuna."

"Kotini oli aina siisti, jos olin jättänyt sen siistiksi. Nyt näin ei välttämättä ole. Se ärsyttää, vaikka en ole edes siisti ihminen."

"Ennen maailma oli mahdollisuuksia täynnä: Kun lähdin ulos, saatoin päätyä minne tahansa. Nyt näin ei voi enää käydä, sillä olen tilivelvollinen menemisistäni, vaikka poikaystäväni onkin hyvin ymmärtäväinen."

"Kaipaan sitä, ettei minun tarvinnut olla huolissaan kenenkään puolesta. Mieheni ajaa työnsä puolesta paljon autolla ja etenkin talvisin mietin, mitä voisi käydä."

"En vaihtaisi puolisoani mistään hinnasta, mutta kaipaan aikaa, jolloin sain olla 100-prosenttisesti vastuussa omista menoistani."

Kilpailut

Uusimmat