Mitä tarot-kortit lupaavat huhtikuullesi? Vesimies työstää elämäänsä, leijonalla leiskuu intohimo

07.04.2016 10:11 - Anna Hopi

Selvännäkijä Pirjo Siiramaa teki ennusteen huhtikuulle jokaiselle horoskooppimerkille.

Kauris on elämänpituisella matkallaan nyt jonkinlaisessa risteyksessä jossa on tarkastettava suuntaa ja suunnitelmia. Kyse voi olla myös ihan konkreettisesta matkasta tai elämänalueella etenemisestä. Vauhtia riittää ja  elämä tarjoaa runsautta, parastaan ihan jo pelkällä elämisen runsaudellaan. Heitä marttyrinviitta nyt vihdoinkin pois, ja nauti!

 

Vesimies työstää elämäänsä, eräänlaista tilinteon paikkaa on luvassa nyt. Myös maailma odottaa kulkijaansa. Sielu tahtoo laajentaa elinpiiriäsi ja matkat ovat suunnitteilla. Elinpiirin raivaus voi tuoda mukaan myös muutokset muillakin elämänalueillasi. Jotain uutta syntymässä tämän raivauksen kautta. Muilta osin koet elämän hieman haasteellisena tällä jaksolla. Elämä käy välillä tunteisiin ja tämä on se aika.

Kalat uivat nyt siunatuissa vesissä. Tietyllä tapaa arjen asiat vaativat nyt voimaa ja rohkeutta, uskoa itseen. Työn saralla puuhaa riittää, ja varoituksena nousee se, että sinun työpanostasi voidaan käyttää jotenkin hyväksi. Kuun teema onkin, ettet ole liian kiltti.Nyt on aika ryhtyä niihin asioihin joita olet aiemmin miettinyt. Nyt on toiminnan aika!

Oinas on nyt hieman epävakaalla pohjalla asioidensa suhteen. Tämä niin arjen, työn ja talouden kuin tunteidenkin suhteen. Vanha alkaa tylsyttämään ja kaipaat seikkailuja! Uudet polut kiehtovat ja niiden puitteissa on pakko tehdä myös päätöksiä. Varo stimuloivia aineita, jotta  mielesi on selkeä. Kyse on suurista asioista elämäsi kannalta. Talous näyttää plussaa kuun puolenvälin jälkeen, ja voit yllättyä iloisesti.

Härkä on valintojen edessä, vaikka elämä on hyvää, voi hyvää aina olla lisää. Tässä näyttää olevan kyseessä tunnepuolen asiat, sekä työelämän kartoittaminen parempaan suuntaan. Naishärillä selvästi äitys- naiseusasiat nostavat päätään ja nämä asiat tuovat sen täyttymyksen tunteen - kaikki on hyvin.

Kaksonen on vaihteeksi tasapainossa itsensä ja elämänsä kanssa. Elämähallinta alkaa löytymään ja elämä on periaatteessa hyvää. Pienet arkiset pulmat ja haasteet eivät verota energiaasi ja olet luottavaisella pohjalla tulevaisuuden suhteen. Rakkausasiat ottavat oman aikansa, ja vaivansa, mutta niissäkin on selvää tavoitteellisuutta. Älä tuhlaa, sillä jokin suurempi hanke vaatii rahaa loppukuusta.

Rapu saa nyt röyhistellä rintaansa sillä neuvottelut ja sopimukset onnistuvat. Koet  eräänlaista henkilökohtaista riemuvoittoakin. Uusi tilanne vaatii rohkeutta, mutta se kannattaa. Muista kuitenkin olla liikaa hallitsematta kanssaihmisiäsi. Yritä ymmärtää myös muiden näkökulmat. Tunne-elämässä oma tila tarpeen, muuten voit olla ärtyisä.

Leijona on intohimojensa vallassa. Olet tunneherkkä, ja kipinöit voimaasi joka suuntaan. sosiaalisesti hyvää aikaa, mutta myös valintoja rakkaudessa. Tyytyväisyys on nyt tärkeää ja sitä saat kokeakin. Vältä ristiriitoja oman mukavuutesi vuoksi. Välillä joudut uhrautumaankin, se kannattaa myös työssä. Talous suo vapauden jostain vanhasta taakasta tai velasta tällä jaksolla.

Neitsyt käy tällä jaksolla läpi haasteellisia ihmissuhteita ja onkin erityisen tunneherkkä. Seikkailut vetävät puoleensa enemmän kuin perusarki. Anna mennä, kerranhan tässä eletään. Varo kuitenkaan loukkaamasta itseäsi tai läheisiäsi toimillasi. Työ ja talous sujuu omalla painollaan. Pyri työssä keskittymään olennaiseen, älä ihmissuhteisiin.

Vaaka korjaa nyt elämänsä satoa. Niin makaat kuin petaat. Hyvistä asioista kertyy hyvä sato, ja kaikesta negatiivisesta ja ikävistä aisoista kertyy niskaan taakkaa. Nämä eivät ole niin pahoja, miltä kuulostaa, vaan onkin ymmärrettävä ajatella kokonaisuuden kannalta. Nyt saat tilaisuuden laittaa pisteen vanhoille huonoille asioille elämässäsi ja kerätä palkintoa hyvistä asioista.

Skorpioni kokee haasteita perusarkeen liittyen. Eteenpäin ja lujaa, on tahtosi, mutta se ei ihan niin vain käykään. Yläkerta taitaa olla toista mieltä ja tämä haastaa kärsivällisyyttäsi. Opettele kärsivällisyyttä, malttia ja luota, että kaikella on aikansa. Mikään ei etene väkisin, ehkä tilanteessa olisi peiliin katsomisen paikka?

Jousimies raivaa nyt elämäänsä suursiivouksen lailla. Ulkoiset muutokset pinnalla. Kodin alue, oma ulkonäkö, tyyli, hiukset - muutos kohdistuu lähes kaikille elämänalueillesi nyt. Olet tehokas ja aikaansaava. Yllätät jopa itsesikin monessa kohdassa. Nauti muutoksen voimasta.

Lue lisää Pirjo Siiramaan blogista täältä.

Kilpailut

Uusimmat