Mitä tarot-kortit lupaavat toukokuullesi? Vesimies saa haasteita, Kalat tulee yllättymään

06.05.2016 10:00 - Anna Hopi

Selvännäkijä Pirjo Siiramaa katsoi korteista, miltä tuleva kuukautesi näyttää.

Tarot on ikivanha keino syväluodata ihmisen sisäistä maailmaa ja joskus jopa ennustaa tulevaisuuta. Vuosia selvännäkijän työtä tehnyt Pirjo Siiramaa teki katsauksen kaikkien horoskooppimerkkien toukokuuhun. Katso alta, mitä kuukausi tuo tullessaan sinulle.

KAURIS viettää toukokuunsa päällisin puolin työn merkeissä. Työtä työn eteen, ja loppukuusta työ kiittää tekijäänsä. Menneisyys nostaa päätään ja aiheuttaa hieman päänvaivaa. Kyse voi olla vanhoista ihmisuhteista, joita on syytä saattaa päätökseen. Saatat myös pohtia talouteen liittyviä asioita ja saattaa niitä päätökseen. Liika analysointi lisää solmuja, joten keskity olennaiseen ja muista levätä. Puolen kuun jälkeen luvassa tärkeitä uusia suunnitelmia.

VESIMIES elää haasteellista aikaa lähimmäisen kautta, saat lisää turhia solmuja elämääsi. Vetäydy, kun vielä voit. Älä sorru nyt sääliin tai itsesyytöksiin. On parempi viettää omaa aikaa kuin uhrautua suhteeseen, joka ei kanna. Henkistä etsintää mahtuu mukaan kuun puolivälin jälkeen, ja oletkin jo paljon selkeämmillä vesillä siitä, kuinka toimia. Ratkaisuja tulossa loppukuusta. Taloudessa koet hieman jumituksia.

KALAT yllättyvät ja yllättävät jopa itsensäkin. Puhkut uutta rohkeutta ja määrätietoisuutta, mikä ei ole tyypillesi aivan luonteenomaista toimintaa. Vastaat tuleviin haasteisiin innolla ja haluat uudistua. Jos sinua pidättelee joku asia, koet vain lisää levottomuutta ja tunteet lyövät yli. Yritä pitää itsesi ehjänä kaikessa muutoksessa.

OINAS jotuu tunnemyllerrykseen, ja voi kokea pettymyksen jos toisenkin. Älä yritä liikaa. Hellitä ja anna ajan tehdä tehtävänsä, nyt et voi muuta kun odottaa. Kärsivällisyys on avain elämänhallintaan. Ilmassa onkin pysähtyneisyyttä vähän kaikilla elämänalueilla, mutta se helpottaa kuun lopulla ja pääset taas vauhtiin. Haasteenasi on itsehillintä kaikessa.

HÄRKÄ viettää kohtalokasta kuukautta ja alkukuu sujuu hieman alavireisesti. Soppaa hämmentää jokin sopimus tai paperityöt, joita joudut hoitamaan. Varaudu yllätyksiin. Kuun puoliväli onkin sitten harmonisempaa aikaa. Ihmissuhteissa sujuu ja saat ymmärrystä ja tukea, jota et osannut edes odottaa. Hyväksymällä muutokset, jotka ovat edessäsi, olet taas elämänkartallasi paremmin.

KAKSONEN on nyt kahden vaiheilla, miten kanavoida energiansa. Valintoja riittää ja näköjään miltei kaikessa on kaksi puolta. Myös oma hyvinvointi nousee tärkeälle sijalle elämässäsi. Ulkona liikkuminen tai muu hyvinvointiin liittyvä harrastu ja kokonainen elämäntapojen muutos on pinnalla. Haluat voida paremmin ja hyvinvointisi heijastuukin kaikkeen, mihin kosket ja menestys on taattu. Positiivinen energiasi jatkuu koko kesän.

RAPU kokee mukavuusalueensa häirintyvän. Asiat eivät mene kuten olet suunnitellut ja se heijastuu myös käytökseesi. Voit olla ärtyisä, sillä elämäsi hallitsemattomuus turhauttaa sinua. Älä huoli - tilanne ei kestä kauan. Puolen kuun jälkeen onnistut jo saamaan asiasi haluamaasi pisteeseen ja pääset taas teloillesi. Romantiikkaa on luvassa loppukuulle.

LEIJONA viettää toukokuunsa aktiivisesti. Olet tehokas ja energinen. Tekemällä työnnät pois jotain sisäistä tuskaa tai alavireisyyttä, mikä sinua vaivaa. Huono fiilis jää kuitenkin oikeasti taakse ja tilanne selkiytyy. Voit taas pian paukutella henkseleitäsi. Kuulle on luvassa muunkinlaista voittoa ja saavutusta. Pidä yllä iloinen ja touhukas asenne. Muista tarttua toimeen, kun on sen aika.

NEITSYT pitää hallussaan elämänsä ohjaksia nyt hieman uudella tapaa. Sinulla on päämäärät ja tavoitteet mielessäsi ja menet uutta kohti rohkeasti. Sopimusta näytetään, joko suullinen tai kirjallinen. Perhe vaatii nyt huomiota ja oletkin hieman opettajan roolissa. Loppukuu tuo juhlaa, johon et mieluusti menisi sillä velvollisuudet painavat päälle.

VAAKA saavuttaa nyt henkilökohtaisella tasolla menestystä. Sosiaalisesti olet haluttua seuraa, ja koetkin tämän iloisena haasteena. Haluat saada muut viihtymään vieläkin paremmin. Muutamat juhlatkin kierrät tämän kuun aikana ja vielä seuraavanakin. Kuun lopulla tulee tilaisuus näyttää kykysi työssä tai harrastuksessa, josta saat myös mainintaa.

SKORPIONI olet vietit päällä koko kuun. Olet nyt hyvin herkkävaistoinen ja tiedät mitä muut haluavat sinusta. Tämä voi tietää romanttisia seikkailuja tai haasteita ihmissuhdeviidakossa. Vältä simuloivia aineita, ja pyri keskittymään olennaiseen. Älä murehdi ja analysoi liikaa. Elämä kulkee omia polkujaan, etkä voi muuta kun mennä sinne mikä on vaivattomin tie. Yllätyksiä tulee vastaan eri toten ihmissuhteissa.

JOUSIMIES kuuntelee nyt sydäntään ja tekee valinnat sen mukaan. Taloudessa et nyt ole parhaimmillasi ja tilanteet joihin liittyy vastuu, ahdistavat jo valmiiksi. Pärjäät kyllä, älä huoli liikaa. Loppukuussa jokin tilanne joko ilahduttaa tai haastaa sinua.

 

Lue aihealueesta lisää Pirjo Siiramaan blogista täältä.

Kilpailut

Uusimmat