Nautiskelija vai konservatiivi? Syntymäkuukautesi paljastaa, millainen olet rakkauselämässäsi

12.06.2015 12:53 - Reija Saarinen

Syntymäkuukausi voi kieliä siitä, millainen ihminen on suhteessa toisen ihmisen kanssa.

Syntymäaika vaikuttaa moneen asiaa. Niin myös seksielämään. Se missä kuussa olet maailmaan saapunut, saattaa kertoa myös jotain siitä, millainen olet makuukammarissa. Katso alta mitä syntymäkuukautesi kertoo sinulle.

Tammikuu

Tammikuussa syntyneet ovat usein hieman konservatiivisia, eivätkä haksahda sänkyyn tuosta noin vaan. Mutta jos he todella pitävät jostain, he tekevät kaikkensa päästäkseen tämän kanssa vällyjen väliin. Itse asiassa tammikuussa syntyneet ovat usein myös todella villejä ja kokeilevat mielellään uusia juttuja.

Helmikuu

Helmikuussa syntyneet ovat todella seikkailunhaluisia. He ovat myös suunnattoman intohimoisia, mutta he kaipaavat myös rinnalleen ihmisen, joka on valmis tekemään töitä makuukamarin puolella. Myös henkisen yhteyden rakentaminen hänen kanssaan saattaa viedä aikaa.

Maaliskuu

Maaliskuussa syntyneet rakastavat viettää aikaa sängyssä. Heille seksi on hyvin intensiivistä ja se liittää hänet kumppaninsa kanssa voimakkaasti yhteen, sillä he ovat valmiita antamaan kumppanilleen ihan kaiken.

Huhtikuu

Huhtikuussa syntyneet ovat hyvin itsenäisiä, joten kun he antautuvat jollekin toiselle, he tekevät sen täysillä. Seksi huhtikuussa syntyneen kanssa on kuumaa, intensiivistä ja hyvin intohimoista. Heidän intohimonsa on järisyttävän suurta, mutta ikävä kyllä he kyllästyvät ihmisiin todella nopeasti.

Toukokuu

Toukokuussa syntyneet nauttivat seksistä, joka on mukavaa, aistillista ja lämmintä. He nauttivat itse aktista kaikkein eniten. He haluavat rakastella satiinilakanoilla  tai sitten he eivät harrasta seksiä ollenkaan. Heille puitteilla on suuri merkitys.

Kesäkuu

Kesäkuussa syntyneet haluavat kokeilla kaikkia mahdollisia asentoja mitä maa päällään kantaa. Heillä kun kokeilunhalua riittää. Jos siis haluat jonkun joka puhuu sinulle tuhmia sängyssä, kannattaa valita kesäkuunlapsi. Jos taas kokeilet hänen kanssaan puhelinseksiä, tulee hän rakastamaan sinua koko ikänsä.

Heinäkuu

Heinäkuussa syntyneiden kanssa seksi on hyvin tunteikasta. Heidän täytyy tuntea olonsa turvalliseksi, jotta he voivat antautua täysin. Mutta kun luottamus on saavutettu, tekee heinäkuussa syntynyt kaikkensa, jotta kumppani nauttii. Heille oman rakkaan tyytyväisyys on kaikista tärkeintä.

Elokuu

Elokuussa syntyneet voivat olla suunnattoman itsekkäitä tai sitten tavattoman anteliaita. He siis joko varmistavat, että heidän kumppaninsa saa suuren nautinnon, tai sitten he menevät sänkyyn ja luikkivat pakoon sen jälkeen. He eivät myöskään halua kuulla neuvoja sängyssä, sillä heidän itsetuntonsa ottaa helposti kolauksia.

Syyskuu

Syyskuussa syntyneet ovat todella intohimoisia, mutta he ovat kovia kontrolloimaan omia tunteitaan. Tämän vuoksi myös seksin saralla voi olla ongelmia heittäytyä, jolloin orgasmin saaminen tietenkin vaikeutuu. He eivät hyppää seksiin noin vain, mutta jos he tuntevat suuria tunteita, ovat he valmiita tekemään mitä vain.

Lokakuu

Lokakuussa syntyneet ovat todellisia romantikkoja ja tekevätkin kaikkensa nautinnollisen hetken eteen. He ovat valmiita pitkään ja hitaaseen seksisessioon. He todellakin käyttävät seksiin aikaa ja rahaa, esimerkiksi alusvaatteiden muodossa.

Marraskuu

Marraskuussa syntyneet ovat intohimoisen seksin ruumiillistumia. He haluavat tuottaa kumppanilleen nautintoa, mutta toivovat sitä myös itselleen. He kokeilevat innolla myös uusia asentoja ja paikkoja, vaikka vain sen takia, että he voivat kertoa tehneensä niin.

Joulukuu

Joulukuussa syntyneet ovat hyvin luovia sängyssä. He nauttivat suuresti erilaisista roolileikeistä. Heidän kanssaan saattaa välillä olla hankaluuksia löytää henkistä yhteyttä, mutta seksi sen sijaan on heidän kanssaan aina loistavaa.

 

Lue myös. Mitä rakkauselämän ylläpito vaatii, jos sinulla on lapsia?


Lähde: Cosmopolitan

 

Kilpailut

Uusimmat