Neljänsuora kohtaa Iskelmän toimituksen korismatsissa - mukana salainen ase

22.06.2015 16:48 - Emma Ylistalo

Iskelmäfestivaaleilla pelataan perinteeksi muodostunut ottelu Neljänsuora -yhtyeen ja Iskelmän toimituksen välillä perjantaina klo 11. Neljänsuoran solisti Antti Ketonen toivoo festivaalikansan tulevan seuraamaan peliä aikaisesta ajankohdasta huolimatta.

Neljänsuoran jäsenten, sekä Iskelmän toimituksen välinen koripallo-ottelu pelataan klo 11 alkaen Iskelmäfestivaalien perjantaina festivaalikentällä. Neljänsuoran solisti Antti Ketonen kertoo bändin valmistautuneen otteluun koripallo-otteluita katsomalla ja strategioita hieromalla.

- Teillä oli niin vahvaa esitystä viime kerralla, että me ollaan otettu onkeen. Että vähän tiedetään siellä missä Granlund liikkuu, että sinne ei kannata mennä, Ketonen naureskelee tarkoittaen Iskelmän Aamuklubin tuottajan huimaa, lähes parimetristä pituutta.

Laulaja myös toivoo naureskellen Iskelmän toimitukselta tarpeeksi kevyttä otetta peliin, että bändi varmasti pääsee ottelun jälkeen Iskelmäfestivaalien keikalleen. Ketonen paljastaa bändin salaisen aseen peliin.

- Se on semmoinen lähes parimetrinen tuottajaherra, joka naulataan siihen korin alapuolelle estämään kaikenlainen teidän käynti siinä korilla. Ja tämä laulaa myös levottomasta prinssistä tämä mies.

Jos kaikki eivät arvaa kuvauksesta, kenestä on kyse, sanottakoon sen olevan Petri Munck.

 

Kilpailut

Uusimmat