Oletko ikiteini? Tunnista luonteenlaatusi 10 merkistä

07.11.2014 14:42 - Anna Hopi

Osaatko viinimerkit? Keneltä haluat hoivaa sairastuttuasi? Aikuisenakin meissä voi olla teinimäisiä piirteitä tallella - katso, sopivatko väittämät sinuun.

Sanotaan, että ikä on vain numero. Lain mukaan 18-vuotias on aikuinen, mutta aina keski-ikäisissäkään ei ole kaikkia tyypillisiä aikuisten merkkejä. Testaa alta, monta teinipiirrettä löydät itsestäsi.

1. Erotat puna- ja valkoviinin toisistaan, mutta muuten et tunne viinimerkkejä tai niiden eroja. Ostaessasi viiniä valitset pullon hinnan ja etiketin perusteella.

2. Sängyn petaaminen on ylitsepääsemättömän vaikeaa ja tarpeetonta energianhukkaa. Teet niin vain, jos tutut tai sukulaiset ovat tulossa kylään.

3. Et vieläkään omista silitysrautaa. Jos sinun täytyy silittää, käytät suoristusrautaa, tai jätät vain kokonaan silittämättä.

4. Sairastuttuasi unelmoit edelleen äitisi hoivaavan ja lääkitsevän sinua.

5. Venytät laskujesi maksua eräpäivään asti, vaikka voisit maksaa ne aikaisemmin.

6. Tiedät kyllä, että rahaa kannattaisi säästää, mutta lykkäät säästämisen aloittamista kuukausi toisensa jälkeen, koska juuri nyt on niin tärkeitä muita investointeja (esim. uusi iPhone, uudet farkut, kengät, konserttilippu, ym)

7. Torkutat herätyskelloasi ainakin 10 kertaa joka aamu.

8. Kokkaustaitosi rajoittuvat nuudeleiden ja voileipien tekoon. Onneksi on mikroaaltouuni.

9. Tiskit eivät ole ongelma, sillä käytät mieluummin paperilautasia.

10. Pyykinpesua vältät loppuun asti. Jos huomaat huomaat kaikkien sukkiesi ja alusvaatteittesi olevan likaisia, ostat mieluummin uusia kuin peset vanhat.

Lähde: Buzzfeed



Kaija Koo kertoi äskettäin Iskelmälle, millainen hän oli teini-ikäisenä. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat