Oletko sinkku? Ei hätää - kokosimme 67 asiaa, jotka peittoavat parisuhteen

01.01.2015 09:29 - Elina Jokela

Nykyään hehkutetaan paljon parisuhteista ja rakkaudesta, mutta ikinä ei puhuta sinkkuuden hyvistä puolista. Kokosimme 67 hyvää syytä, miksi sinkkuna kannattaa olla!

Kylmän sään tullessa moni nainen kaipaa sitä - miestä. Jokainen haluaa tuntea olonsa turvalliseksi ja moni ajattelee, että hyvän olon saavuttaa poikaystävän sylissä. Mutta mikä onkaan mukavampaa kuin olla yksin sohvalla mehevän pitsan kera hiukset sekaisin ja katsoa televisiota? Sinkkuudessa on monia hyviä puolia ja siitä ajasta kannattaa nauttia.

Elite Daily kokosi yli 60 syytä, miksi sinkkuna on hyvä olla. On enemmän aikaa olla hyvien ystävien kanssa, eikä tarvitse joka päivä miettiä ulkonäköä. Jokaisella naisella on omat salaiset juttunsa ja niitä voi sinkkuna harrastella vaikka joka päivä. Kukaan ei tuomitse, jos herkuttelet ja löhöät sohvalla homssuisen näköisenä.

Kun mies ei ole elämässäsi, ei ole pakko huolehtia siitä, miltä näyttää ilman vaatteita. Oma henkilökohtainen hygienia voi vähän lipsua, kaiken ei tarvitse olla niin puunattua. Voit joskus jättää hiukset pesemättä ja meikin laittamatta. Saat lisäksi koko sängyn itellesi, kun tilanviejä ei tuhise vieressäsi. Voit joskus pitää samoja lakanoita pitkäänkin vaihtamatta.

Valkosipulin löyhkäinen aamuhengityksesi ei myöskään häiritse ketään. Voit käyttää sänkyä lepopaikkana, jossa luet naistenlehtiä ja syöt pitsaa. Jos ruokaa putoaa sängylle, sitä ei tarvitse samantien siivota pois.

Voit nauttia oman palkkasi kokonaisuudessaan yksin ja tuhlata sen itseesi. Mitä tekisi mieli ostaa? Menetkö tänään hierontaan vai kampaajalle? Voit myös syödä mukavissa löysissä vaatteissa herkkuja kotisohvalla ilman, että kukaan on kiskomassa sinua lenkille. Toisaalta voit treenata niin paljon kuin huvittaa, juhlia myöhään yöhön tai lähteä tyttöjen kanssa äkkipäissäsi viikonloppuristeilylle.

Nauti sinkkuajastasi ja lue täältä kaikki 67 hyvää syytä olla sinkku!

Lähde: Elite Daily

 

Jos olet parisuhteessa, niin lue täältä 10 merkkiä siitä, että olette päässeet parisuhteen mukavuusalueelle.

Kilpailut

Uusimmat