Oletko suurpiirteinen? Silloin tunnistat itsesi 5 höpsöstä asiasta

06.08.2015 12:55 - Senni Loikala

Onko ruoanlaittosi monimutkaista, koska et muista reseptejä oikein? Saatat olla suurpiirteinen ihminen.

Suurpiirteiset ihmiset ovat aivan oma lajinsa, ja usein pieni "höppänyys" tuo vain hymyn ihmisten huulille. Kokosimme asioita, jotka saattavat olla tuttuja suurpiirteisille ihmisille. Oletko sinäkin kokenut nämä?

1) Ystäväsi tietävät, että olet usein myöhässä. Jos he ehtisivät tapaamiseenne esimerkiksi kello viideksi, sopivat he mukamas treffit kanssasi kello 16.50. Tällöin tulette paikalle samaan aikaan viideltä. 

2) Kahvinkeittimessäsi muhii silloin tällöin ikävä yllätys, nimittäin homeinen suodatinpussi. Joudut pesemään koko keittimen ja pelkäämään, että hometta jää sen syövereihin kuitenkin. Lisäksi olet ollut monesti tilanteessa, että olet juuri keittänyt kahvit, ja sitten huomaat maidon olevan loppu.

3) Pelästyt sydänjuuriasi myöten, kun saat perintätoimistolta kirjeen. Sinulla kyllä olisi varaa maksaa laskut, mutta olet jälleen lykännyt niiden avaamista. Pinkka kirjekuoria odottaa eteisen lattialla hetkeä, jolloin vain nostaisit ne ja raahautuisit niiden kanssa tietokoneen äärelle maksuhommiin.

4) Kuka muistaisi vaihtaa petivaatteet riittävän usein? Huomaat nukkuvasi monta yötä sängyssä, jossa lakana on mennyt paikoiltaan pieneksi mytyksi. Lisäksi joudut pyyhkimään kädelläsi pedin päällä olevia leivänmurusia lattialle. 

5) Muiden kuin tuttujen ruokien kokkaaminen on sinulle haastavaa. Vaikka yrität keskittyä tarkasti reseptiin, saatat laittaa kasvisliemen sijaan jääkaappiin unohtuneen lihaliemikuution vegaaniystävillesi tarkoitettuun sapuskaan tai unohtaa ruoan uuniin hieman liian pitkäksi aikaa.

Kilpailut

Uusimmat