Oletteko tanssimiehiä, Juho ja Mika?

24.11.2014 18:53 - Anna Hopi

Tämä mies ei tanssi on nopeatempoinen bilekappale, joka sopii suomalaiseen pikkujoulutunnelmaan. Kappale herättää tanssijalan vipattamaan, mutta pystyvätkö sen esittäjät Juho ja Mika rentoutumaan tanssin pyörteissä?

- Ehkä Mika saattaa olla hieman rennompi diskon tanssilattialla. Mä saatan olla vähän enemmän tanssilavamiehiä, kertoi duon solisti Juho Iskelmälle.

- Kyllä mulla on ainakin joskus on ollut vaikeaa heittäytyä diskon tanssilattialla. Onnistuu se silti. Sellainen heittäytymisen pelko saattaa olla yllättävän monella suomalaisella miehellä.

Juho ja Mika ovat vahva kaksikko, joka kertoo suomalaisia tarinoita meille suomalaisille. Heidän musiikissaan kuuluu vivahteita Arttu Wiskarin ja Anssi Kelan koskettavia tarinoita kertovasta tyylistä, kun taas uusin Tämä mies ei tanssi on kuin oodi Stigin svengaaville biiseille.

- Me tehdään biisit yleensä kahdestaan ja se on luontevaa meille. Jostain tulee inspiraatio, nähdään joku tyyppi kadulla. Idea voi kummuta tutusta, läheisestä tai itsestä. Tarinat kiehtovat meitä, halutaan tehdä oman näköistä musiikkia ja vaikuttaa ihmisiin niillä tarinoilla.

Katso Juhon ja Mikan Tämä mies ei tanssi -kappaleen musiikkivideo täältä.

Kilpailut

Uusimmat