Olli Lindholm avautui kuulovammasta: "Se on todella yksinäistä"

27.06.2015 15:08 - Emma Ylistalo

Olli Lindholmilla on nuorelle itselleen ainoastaan yksi neuvo. Konkareita olisi kannattanut kuunnella kuulosuojainten käytössä.

Artistin mielestä hänen elämänsä on sujunut hyvin, vaikka se ei ole aina ollutkaan tasaista. Yhden neuvon hän antaisi kuitenkin 18-vuotiaalle itselleen.

- Ainoa mikä on sellainen, niin en aikanaan ruvennut käyttämään kuulosuojaimia silloin kun meteli oli hirveä. Kuuloni on tosi huono, jopa häiritsevän huono. Minulla on kuulolaitteet, mutta huonosti käytän niitä. Sen olisi saanut hoitaa. Kaikki muu mitä tässä on tapahtunut, niin elämässä sattuu kaikkea. Mutta tämä olisi ollut hoidettavissa.

Olli Lindholm kertoo, että jos ympärillä on liikaa hälinää, hänen on vaikea keskustella ihmisten kanssa, koska silloin hän ei kuule.

- Se on todella yksinäistä silloin. Ei ole kiva olla kun ihmiset pitävät joko ylpeänä tai tyhmänä.

Mutta vaikka asia on artistista tärkeä, hän myöntää ettei olisi kuunnellut nuorta itseään, vaikka olisikin päässyt neuvomaan.

- Niin minäkin sanoin niille, jotka puhuivat kuulon merkityksestä. Että mitä saatana te minua neuvotte. Niin tässä on lopputulos.

Kilpailut

Uusimmat