Olli Lindholm tunnustaa: "En ole Eppu Normaali -fani"

20.04.2016 10:48 -

Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm muistaa, miten hänen mielikuvansa Eppu Normaalista murtui bändin keikalla 1970-luvulla.

Laulaja Olli Lindholm myöntää olevansa lapsellisen tosikko, kun suuttui Eppu Normaalille yhtyeen keikalla Porin Kuplahallissa 1970-luvulla. Mies näki keikkabussin ikkunasta sisään, kun Eppujen jäsenet polttivat tupakkaa ajoneuvossa.

- En ole Eppu Normaali -fani. Siellä he polttivat tupakkaa, vaikka lauloivat, että tupakka on myrkkyä, hän kertaa.

Tuohon aikaan Myrkkyä oli Eppujen suuri hitti, mikä sai Linholmin hermostumaan totaalisesti.

- Suutuin ihan helvetisti ja päätin, että en tykkää tuosta bändistä enää ikinä. Tämä on periaatteellinen antipatiani, mies sanoo.

Näin kommentoi Martti Syrjä:

Eppu Normaalin Martti Syrjä vastaa Lindholmin mielensä pahoittamiseen olan kohautuksella.

- Laulun tekstihän on aina mielikuvia herättävä ja sisältää huumoria tai itseironiaa. Jos joku ottaa kirjaimellisesti laulun tekstin, niin mielestäni sopii miettiä, millainen hän ihminen itse on, Syrjä linjaa.

Lindholm kuitenkin myöntää, että Eppu Normaali on tahkonut hittikappaleita suuren määrän, vaikka hän ei itse bändistä pidäkään.

- Eppu Normaali on tehnyt mielettömän määrän klassikoita ja hyviä biisejä. Sitten on urpo, jos ei Eppujen biisejä tiedä, hän kehaisee.

- Voi kuinka me sinua kaivataan on yksi hienoimpia, mutta jukolauta se on kyllä vaikea laulaa. Myös Tahroja paperilla  ja  Murheellisten laulujen maa ovat  todella hienoja, hän luettelee.

 

Olli Lindholmin hermoja on koeteltu 1970-luvun jälkeenkin. Toukokuussa ilmestyvän 35-vuotisjuhlalevyn tekemisestä pääset lukemaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat