Onko kumppanisi aamuvirkku - ja sinä et? 8 ongelmaa ovat läsnä arjessanne

26.04.2016 08:55 - Anna Hopi

Jos elätte erilaisessa rytmissä, siitä seuraa koomisiakin ongelmia parisuhteeseen.

Parisuhteessa voi olla monta tekijää, jotka hankaloittavat yhteiselämää. Ongelmia voi tulla vaikkapa erilaisista ruokailutottumuksista tai täysin vastakkaisista päivärytmeistä. Jos kumppanillasi ja sinulla on tyystin erikaltainen päivärytmi, olet taatusti kokenut nämä kahdeksan asiaa:

1. Ette herää ikinä samaan aikaan. Sen takia ette pysty nauttimaan toistenne seurasta heti herättyänne. Tai pystytte, jos aamuvirkku herättää iltavirkun, mutta siitä tulee todennäköisemmin riitaa kuin tilaisuus pitää hauskaa.

2. Olette täysin eri mieltä siitä, milloin päivällinen pitää syödä. Joko toinen teistä joutuu menemään nukkumaan täydellä vatsalla tai sitten toisen pitää syödä ekstra-ateria, jottei hänen täydy mennä petiin nälkäisenä. Ei kovin käytännöllistä, vai mitä?

3. Teette harvoin kotitöitä yhdessä. Iltavirkku ryhtyy tekemään kodin asioita kello 23. Samalla aamuvirkku on jo rättiväsyneenä nukkumassa.

4. Ette ikinä katso elokuvia yhdessä. Mukava elokuvailta loppuu siihen, kun aamuvirkku nukahtaa sohvalle leffan puolivälissä.

5. Ette myöskään pääse sopuun siitä, milloin elokuvateatteriin mennään. Puoli kymmenen illalla on aivan liian myöhään tiedät-kyllä-kenen mielestä.

6. Ette ikinä katso hyvää Netflix-sarjaa yhdessä. Saatatte katsoa samaa sarjaa, mutta ette yhdessä samaan aikaan.

7. Teillä on eriävät mielipiteet siitä, miten yhteinen loma vietetään. Toinen haluaa herätä kello seitsemän aamulla, toinen taas menee mielummin nukkumaan siihen aikaan.

8. Vaikeuksia harrastaa säännöllistä seksiä. Ette pysty ainakaan harrastamaan seksiä juuri ennen nukkumaanmenoa, sillä toinen teistä käy neljä tuntia aikaisemmin nukkumaan kuin toinen.

 

Lähde: Woman

Kilpailut

Uusimmat