Onko miehillä aina SE mielessä - Riku Rantala vastaa

18.12.2014 20:38 - Elina Jokela

Madventures-mies Riku Rantala pohti pidemmän kaavan kautta, onko miehillä aina se mielessä. Miehen mukaan ihmiset houkuttelevat tiedostamatta toisiaan.

Madventures -ohjelmasta tutut miehet ovat julkaisseet uuden kirjansa Maailmanselitys - Seikkailijan käsikirja kaikkeen. Miehet yli miljoonan reissukilometrin jälkeen ovat pohtineet kirjassa esimerkiksi sitä, mistä maailmankaikkeus rakentuu.

Toinen Madventuresin miehistä Riku Rantala paljasti kaiken maailman tietämyksensä jälkeen, onko miehillä aina seksi mielessä. 

- Kyllä se tosi usein on. Olen lukenut näitä tutkimuksia, että kuinka monta kertaa sitä ajatellaan. Tavallaan meidän liskoaivo-osasto, tuolla syvällä aivoissa oleva alkukantainen rakenne, se vaan ohjaa meidän toimintaa paljon. Sen takia meidän on vaikea pärjätä nykymaailmassa, kun on niin paljon ärsykkeitä koko ajan, Riku pohti.

- Me ei voida sen takia hyvin, kun ruutuun ilmestyy koko ajan erilaisia ilmoituksia, puhelin piippaa ja mediakin on sellaista klikkien perässä juoksemista.

- Olemme tottuneet siihen, että me metsästetään. Kyllä se vaan on niin, että tiedostamattakin toisiamme houkuttelemme. Hajuthan on vahva asia miehen ja naisen välillä, tai miksei miehen ja miehen, naisen ja naisenkin välillä. Uskon, että käytämme aika paljon hyväksi näitä alkukantaisia viettejä.

 

Riku Rantala on Suomen seksikkäin mies 2014, katso kuvagalleria täältä.

Kilpailut

Uusimmat