Onko naisesi kypsä? Täsmäohjeet, joilla mies tunnistaa aidon naisen

04.11.2014 10:00 - Elina Jokela

Naisen henkinen kypsyys ei aina riipu todellisista ikävuosista. Osa naisista omaa tyttömäisiä elkeitä vielä vanhempanakin. Mies, oletko suhteessa naisen vai tytön kanssa?

Kypsä ja viisas nainen on painonsa arvoinen kullassa. Elite Daily kokosi kymmenen ominaisuutta, joista tunnistaa aidon naisen.

1. Tyttömäiset naiset haluavat pukeutua paljastaviin vaatteisiin, koska he luulevat näyttävänsä seksikkäiltä - aito nainen tietää olevansa seksikäs millä vaatetuksella tahansa.

Nainen ymmärtää, ettei provosointi ole ainoa tapa olla seksikäs. Naiset ovat niin itsevarmoja omassa kehossaan, etteivät välitä, mitä heillä on päällään.

2. Tyttömäiset naiset olettavat miehen tietävän, mitä he tuntevat ja ajattelevat - tosinaiset sanovat suoraan.

Miehet eivät osaa lukea ajatuksia. Tyttömäiset naiset uskovat miehensä tietävän, mitä he ajattelevat ja tuntevat, mutta miehet eivät ymmärrä tälläisia signaaleja. Naiset puhuvat suoraan, mitä ajattelevat.

3. Tytöt olettavat miehen maksavan - kypsät naiset ovat taloudellisesti riippumattomia.

Tytöt pitävät, kun heistä pidetään huolta. Ehkä heidät on lellitty pilalle jo kasvatusvaiheessa. Tytöt eivät pidä maksamisesta, varsinkaan omasta lompakosta. Naisella on luottamusta antaa miehen maksaa joskus, mutta maksaa myös välillä molempien laskun. Nainen haluaa muistuttaa miestä, ettei ole hänen kanssaan rahan takia. On oleellisempaa, kuinka mies arvostaa ja kohtelee naista.

4. Tyttömäiset naiset lähtevät ulos ja vetävät kännit - tosinaiset tietävät rajansa

Vain tytöt ottavat vastaan ilmaisia juomia vetääkseen kännit. Se antaa syyn huonoille päätöksille. Naisetkin juovat, mutta he tietävät rajansa eivätkä menetä kontrollia.

5. Tytöt haluavat heti päivittää Facebookiin olevansa parisuhteessa - tosinaiset unohtavat suhteen alkaessa, että heillä edes on Facebook.

Naiset ovat liian kiireisiä päivittääkseen Facebook-statustaan. He luultavasti tekevät sen jossain vaiheessa parisuhdetta, mutta sitä ei tarvitse heti hehkuttaa.

6. Tyttömäiset naiset katsovat hömppäsarjoja - aidot naiset lukevat.

Naisillakin on omat tv-sarjansa, mutta he nauttivat myös kirjojen lukemisesta. Naiset pitävät itsensä terävinä, tytöt pitävät itsensä varattuna.

7. Tytöt puhuvat vähäpitoisista asioista - naiset osaavat pitää yllä stimuloivia keskusteluita.

Tämä on ehkä suurin ero tytöissä ja naisissa. Suurin osa tytöistä ei osaa pitää yllä keskustelua. He eivät ole aina ajan tasalla maailmanlaajuisissa asioissa eikä heillä välttämättä ole omia mielipiteitä. Naiset ovat kiehtovia ja omaavat paljon mielipiteitä.

8. Tytöt syövät salaattia - naiset syövät mitä haluavat.

Tämä ei tarkoita, etteivätkö naiset söisi salaattia. He eivät vaan syö salaattia miehen edessä ja sitten kotona litra jäätelöä, kuten monet tytöt tekevät. Naiset syövät terveellisesti, koska he arvostavat vartaloaan. Tyttömäiset naiset syövät terveellisesti, jotta kaikki luulevat heidän elävän terveelisesti.

9. Tytöt pitävät kiinni siitä, mitä tietävät - naiset laajentavat tietovarastojaan.

Naiset ymmärtävät, kuinka tärkeää on kokea elämässä mahdollisimman paljon. He tekevät parhaansa nähdäkseen maailmaa, tutustua uusiin ihmisiin ja mahdollisuuksiin. Tytöt haluavat löytää itselleen miehen, joka näyttää heille tien.

10. Tytöt tarvitsevat suojelijan - naiset pärjäävät yksinkin.

Ei ole mitään seksikkäämpää kuin nainen, joka osaa pitää itsestään huolen. Kaikki pystyvät siihen, mutta harva osaa sen. Naiset ottavat mitä haluavat, eivätkä tarvitse ketään auttamaan. Naiset ovat vahvoja, itsevarmoja ja itsenäisiä. Aidot naiset ovat tulevaisuus ja tytöt menneisyyttä.

Lähde: Elite Daily

 

Suomalaismiehet paljastivat ainekset unelmien seksiin. Lue juttu täältä!

Kilpailut

Uusimmat