Pariskunnat kertoivat rakkaustarinansa kampanjassa: "Odotimme, että vaimo saavuttaa avioitumisiän"

02.11.2015 10:56 - Anna Hopi

#mäolentässä-kampanjassa kuullaan muun muassa 88-vuotiaan Martin ja 78-vuotiaan Irman rakkaustarina, joka alkoi 60 vuotta sitten.

#mäolentässä-kampanja syntyi yhden miehen uskosta rakkauteen. Laulaja Mikko Harju haluaa ihmisten ajattelevan rakkaudella omaa puolisoaan ja muistelevan, mistä rakkaus aikoinaan sai siivet.

Kampanja on saanut ihmiset kertomaan omia rakkaustarinoitaan - nyt niitä on julkaistu sivulla jo yli 500. Aihe koskettaa, ja kampanjaan on osallistunut jo yli 3 400 ihmistä.

"Nykyään on helppoa sinkoilla treffeistä toiseen ja juosta halujen perässä. Mä tiedän sen hyvin itsekkin, mutta tiedän myös, että maailma on täynnä upeita rakkaustarinoita! Kirjoitti Harju kampanjansa sivulle.

"Joten kaikki te jotka olette löytäneet jo sen oikean, lähtekää rohkeasti mukaan kampanjaan! Jakakaa teidän ainutlaatuinen tarina! Uskon, että nämä kuvat ja tarinat auttavat ihmisiä uskomaan oikeaan rakkauteen."

Kampanjan ihania kuvia löydät lisää täältä. Samasta linkistä pääset liittymään mukaan kampanjaan!

Osa kampanjan kuvista saattaa päätyä myöhemmin laulaja Mikko Harjun musiikkivideolle. Harju julkaisi kampanjan yhteydessä tekemänsä Mä olen tässä -kappaleen, jossa korostetaan läsnäolon merkitystä suhteessa. Kuuntele herkkä kappale alta.

 

Lue lisää Mikko Harjusta ja hänen musiikistaan täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat