Pariskunta kokeili, kestääkö suhde 40 isoa koetusta ennen avioliittoa

09.02.2016 09:19 - Emma Ylistalo

Brook Silva-Braga ja Jill Andres pelkäsivät suhteensa kariutuvan avioliiton myötä, joten he päättivät kokea suurimmat vaikeudet ennen avioitumista.

Neljän vuoden seurustelun jälkeen Brook Silva-Braga ja Jill Andres harkitsivat avioliittoa. He olivat kuitenkin peloissaan siitä, ettei se toimisi - ja syystä, sillä jopa liki puolet amerikkalaisista avioliitoista päättyy eroon. 

Sen sijaan, että pariskunta olisi kävellyt suoraan alttarille, he loivat 40 aktiviteettia sisältävän testin, jolla he halusivat kokeilla suhteensa kestävyyttä. Tästä syntyi myös kirja The Marriage Test.

Andreksen mukaan testi sisältää "tapaamisia", jotka kuvaavat naimisissa olevan pariskunnan vastuita, kuten esimerkiksi lapsesta huolehtimista päivän ajan tai jopa päivän viettämistä käsiraudoissa kiinni kumppaninsa kanssa. Andreksen mukaan he ajattelivat aluksi suorittavansa tehtävät helposti, mutta se ei lopulta ollutkaan niin yksinkertaista.

Hänen mukaansa yksi tehtävistä oli erityisen paha. Suorittaakseen vauva-aiheisen haasteen heidän tuli herätä viikon ajan öisin aina kolmen tunnin välein.

- Se oli vaikeaa, mutta näin ensimmäistä kertaa Brookin kärsivällisenä ja innokkaana isänä, Andres kertoi Glamour-sivustolle.

Pariskunta vaihtoi myös luottokortteja ja jopa sukunimiä viikoksi. He kuitenkin selvisivät tästä kaikesta ja päättivät mennä naimisiin.

Neuvot muille pariskunnille

Nyt he uskovat heidän suhteensa olevan parempi, sillä he ovat kokeneet suhteen suurimmat koettelemukset etukäteen. Pariskunta haluaa kannustaa muitakin pariskuntia miettimään suuria kysymyksiä ennen naimisiin menoa.

- Olkaa erittäin, jopa julman rehellisiä toisillenne peloistanne ja huolenaiheistanne. Eikö olekin parempi tietää heti, jos juttu ei toimi, kuin kahden lapsen ja kymmenen vuoden jälkeen, Andres summaa.

Silva-Bragan mukaan jokaisessa vakavassa suhteessa on huolenaiheita ja kysymyksiä ja ne kannattaa käydä yhdessä läpi. Tämän jälkeen avioliitossa ei enää tarvitse miettiä, vaan siihen voi sitoutua täysillä.


Lähde: Glamour

 

Onnellisen parisuhteen takeena on kolme asiaa. Lue ne täältä.

Kilpailut

Uusimmat