Pate Mustajärvi äidin opeista: "Joku roti sentään, poika!"

26.11.2014 12:16 - Elina Jokela

Pate Mustajärvi muisteli nuoruusaikojaan ja äidin antamia tärkeitä oppeja. Pate paljasti, että hän ei ole aina totellut äitiään!

Joulukuussa Pate Mustajärvi ja Paula Koivuniemi yhdistävät voimansa ja siitä päästään nauttimaan Aikuinen nainen matkalla Alabamaan! -risteilyillä. Pate muisteli äskettäin myös nuoruuttaan ja äidin antamia oppeja.

- Toisen ihmisen kunnioittaminen tulee mieleen ensimmäisenä. Hän sanoi myös että älä möyrästä turhasta, äläkä myrkytä itseäsi, Pate muistelee.

- Ei kannata olla kateellinen. Joskus tulee mellastettua liikaa - minä, minä, minä... Ei nyt ehkä enää niin paljoa. Silloin kun olin vielä enemmän rocktähti 1980-luvulla. Ensin olin minä ja sitten vasta muut, Popedan solisti naurahtaa.

- Äippä aina muistaa sen, kun mentiin Särkänniemeen vuonna 1979. Oli oikein TV2 paikalla ja nauhotti keikan. Oltiin Ikurissa lähdössä Särkänniemeen vetämään keikkaa ja mulla oli rikkinäiset farkut, nahkasaappaat, raitapaita ja nahkatakki. Äiti toi rippipukua sieltä, että jumalauta televisioon et mene noissa rääsyissä, joku roti poika. Sillä kertaa en totellu äitiä.

 

Pate Mustajärvi kannattaa tukkapöllyä tuhmille oppilaille, lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat