Perheenäiti opetti lapsilleen käytöstapoja rajulla tavalla - teko nousi nettihitiksi

22.04.2016 11:44 - Rea Tallgren

Jaime Privak Sullivan ei suvainnut lapsiltaan tökeröä käytöstä.

Jaime Primak Sullivan on suosittu bloggaaja ja kirjailija. Pelkästään Facebookissa kolmen lapsen äidillä on lähemmäs 400 000 seuraajaa. Sen takia ei ollut suurikaan yllätys, kun hänen tuorein kirjoituksensa nousi puheenaiheeksi.

Pimak Sullivan kertoo kirjoituksessaan menneensä 8-, 7-, ja 5 -vuotiaiden lastensa kanssa hakemaan kahvilasta jäätelöä. Kun jäätelöt olivat valmiit, antoi nuori, noin 17-vuotias tyttö ojensi ne yksitellen hänen lapsilleen. 

"Yksikään heistä ei sanonut kiitos, eikä katsonut tyttöä silmiin. Niinpä, kun kävelimme ulos kahvilasta, otin kaikilta heiltä heidän jäätelönsä ja laitoin ne suoraan roskiin."

Primak Sullivan kertoo lasten alkaneen huutaa hysteerisesti. Hän itse oli seissyt aivan rauhallisesti ja odottanut, kunnes he ymmärsivät äidillään olevan asiaa ja hiljenivät.

"Sitten selitin heille, että jonain päivänä, jos he ovat onnekkaita, he ovat samanlaisessa työssä kuin tuo äskeinen tyttö. Ja minä toivon, että kun niin on, ihmiset näkevät heidät - siis todella näkevät. Kiittävät heitä ja katsovat silmiin. 8-, 7-, ja 5 -vuotiaat ovat aivan liian vanhoja olla osaamatta peruskäytöstapoja."

Primak Sullivan summaa kirjoituksen toteamalla: "Tänään olen siis maailman ilkein äiti."

Kirjoituksesta on tykätty yli 340 000 kertaa. Mitä mieltä sinä olet Primak Sullivan kasvatusmetodista kyseisellä hetkellä? 

Lähde: Aplus

Kilpailut

Uusimmat