Pikkutytön kirje joulupukille liikuttaa: "Auta äitiäni"

18.11.2015 11:12 - Reija Saarinen

Nukeilla ja koruilla ei ole väliä, kun oma äiti on sairas.  

Joulu lähestyy ja lasten kirjeet joulupukille ovat taas ajankohtaisia. Monissa kirjeissä toivotaan uusia leluja, vaatteita ja muita ihania tavaroita itselle, mutta mukana on myös kirjeitä, jotka koskettavat aivan eri tavalla.

Yhden koskettavan kirjeen on kirjoittanut 11-vuotias Bobbie-Mae Chalk. Hänen kirjeessään ei nosteta esille leluja tai muutakaan materiaa. Tytön mielessä päällimmäisenä on toive sairaan äidin auttamisesta ja siitä, että oman äidin kivut hellittäisivät.

Tämä kirje todistaa todellakin sen, että rakkaus on voimista suurin. Aina. Äiti itse jakoi tytön tekstin kirjoittaen siitä, että hän luuli salanneensa kipunsa omalta tyttäreltään näyttämällä urhealta. Oman tyttären huoli ja nöyrä toive saivat äidin syvästi liikuttumaan, ja kirje tekee saman myös varmasti monelle muulle sen lukevalle.

Suomensimme kirjeen vapaasti alle:

"Rakas joulupukki. Olisin todella iloinen, jos voisit jollain tavalla auttaa äitiäni, jotta hän ei tuntisi oloaan koko aikaa niin sairaaksi. Tee hänen elämästään vielä parempaa, sillä hänen kärsimyksensä katsominen tekee todella kipeää. Jos siis saan esittää vain yhden toiveen, on se se, että autat häntä.".

 

"My daughter gave me her letter to post to Santa last night and I thought I'd share it with you guys. I was a little bit...

Julkaissut Crohn's and Colitis UK 13. marraskuuta 2015

Kilpailut

Uusimmat