Possu ja kaksi koiraa - erottamaton trio tallennettiin yhteiskuvaan

26.11.2015 14:45 - Senja Rapila

Joskus ystävyys ei katso kärsää tai karvakorvia.

Pattie-sika sekä hänen kaksi kätyriään, Pickles ja Paprika pomeranian-mix koirat, ovat erottamaton kolmikko Pennsylvanian kodittomien eläinten kennelissä. He tekevät kaiken yhdessä.

- He viettävät aikaa yhdessä, nukkuvat yhdessä, leikkivät yhdessä ja käyvät yhdessä kävelyillä. Joskus Pickles, pienempi koira, ratsastaa Pattien selässä, kun he käyvät kävelemässä. Se on todella huvittavan näköistä! kennelin johtaja Sarah McKillip kertoo.

McKillip vitsailee, että ainoa asia jota kolmikko ei tee yhdessä, on ruokailu. Syy tähän on siinä, että Pattie yrittää syödä kaikkien ruuat samalla kerralla.

Sikamainen isosisko

McKillip kertoo, että tämä trio on kuin perhe, ja Pattie-sika käyttäytyykin usein kuin isosisko. Koirat yrittävätkin usein matkia Pattieta tämän touhuissa, minne ikinä se meneekin. Kolmikko on todella kiintynyt toisiinsa, ja McKillip kertookin, että he usein juonittelevatkin kolmistaan kaikkea kennelhoitajien päänmenoksi.

- Pattie on todella fiksu ja leimautunut koiriin, joten emme halua erottaa niitä toisistaan. Kun saimme heidät tarhallemme, siirsimme kaikki ulos siivotaksemme kennelin sisätilat. Pattie löysi kuitenkin keinon avata kennelin oven ja päästi myös nämä kaksi koiraa sisälle. Meidän piti jahdata kaikkia kolmea pitkin kenneliä, se oli hauskaa, McKillip toteaa.

Jos kuva alla ei näy, voit katsoa sen tästä.

 

Lähde: GMA

Kilpailut

Uusimmat