Rakastatko sinkkuelämää? Silloin 11 asiaa ovat sinulle tuttuja

02.09.2015 10:40 - Senja Rapila

Sinkkuelämässä on omat upeat puolensa - saat päättää mitä tehdä ja milloin, ilman kenenkään mielipidettä.

Jos uskot että elämästäsi puuttuu jotain kunnes olet tavannut elämänkumppanisi, mieti uudestaan.  Sinkkuelämässä on nimittäin hyvätkin puolensa.

1. ”Minä” ei ole kirosana
Ovatko sinkut itsekkäitä puhuessaan vain itsestään? Tottakai, heidän kuuluukin olla. Sinkut korvaavat romanttiset kävelyt ja sunnuntain loikoilut kaikella, mitä itse rakastavat tehdä. He tekevät asiat omalla aikataulullaan ja kenen kanssa he itse haluavat tehdä. Mikä voisikaan olla parempaa?

2. Olet aina hyvässä seurassa
Et voi rakastaa ketään ennen kuin opit rakastamaan itseäsi – tämä on klisee, mutta täyttä totta. Oman aikansa vaaliminen tarkoittaa sitä, että annat itsellesi mahdollisuuden oppia tuntemaan ja rakastamaan omaa itseäsi.

3. Itsevarmuus on seksikästä
Ihmiset haluavat aina sitä mitä eivät pysty saamaan, joten vaalimalla sinkkuelämääsi tuplaat seksikkyytesi ja haluttavuutesi muiden silmissä.

4. Elämä on liian lyhyt huonoille suhteille
Joskus parisuhteen todellisen luonteen näkeminen ei ole helppoa läheltä katsottuna. Välillä pitää ottaa muutama askel taaksepäin, jotta huomaa kuinka huono suhde oikeasti on. Huonossa suhteessa pysyminen on aina yksinäisempää kuin sinkkuelämän viettäminen.

5. Yksin oleminen ei tarkoita yksinäisyyttä
Vaikka olisitkin sinkku, sinulla tulee aina olemaan ystäväsi, perheesi sekä muutama treffikumppani Tinderistä. Sinkkuna saatat jopa löytää itsesi tilanteesta, jossa sinun elämäsi on jatkuvasti täynnä uusia, mielenkiintoisia persoonia.

6. Et koskaan mieti ”entä jos..”
Vaikka sinua kaduttaisi edelliset parisuhteesi, et kuitenkaan koskaan kadu sitä faktaa että käänsit selkäsi huonolle suhteelle vaaliaksesi omaa elämääsi.

7. Deittailu vai Netflix?
Sinkkuna ollessa saa itse päättää tutustuuko viikonloppuna uuteen ihmiseen vai uuteen, juuri ilmestyneeseen Netflix -sarjaan.

8. Et koskaan tiedä mitä nurkan takaa voi löytyä
Mikään ei ole jännittävämpää kuin mahdollinen uusi seikkailu uuden ihmisen kanssa. Kun parisuhde kehittyy tiettyyn tahtiin, sinkkuna olet oman kohtalosi valtias. Sinkulla on monta tietä joista valita seuraava suunta elämälle.

9. Vain sohvan kuuluu olla mukava, ei parisuhteen
Kun rakastat sinkkuelämää, et ole valmis luopumaan siitä kenen tahansa vuoksi. Sitten kun olet vihdoin valmis sitoutumaan, se tapahtuu ihmisen kanssa joka todella räjäyttää tajuntasi.

10. Työstä eroaminen on aina hyvä idea
Lainat, etukäteen suunnitellut lomamatkat sukulaisten kanssa, yhteiset pankkitilit ja tulevaisuuden suunnitelmat – näistä asioista ei sinkkuelämästä nauttivan tarvitse huolehtia. Sinkkuna sinun ei tarvitse konsultoida parisuhteen toista osapuolta tehdessäsi suuria päätöksiä, kuten töistä eroamista. Se on aina hyvä idea jos olet itse sitä mieltä.

11. Sängylle levittäytyminen
Sinkun ei tarvitse huolehtia sänkyyn mahtumisesta – sänkyyn voi asettua niin leveästi kuin ikinä pystyykin, eikä kukaan ole valittamassa siitä.


Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat