Rakkautta, riitoja vai rahahuolia? Katso, mitä kesän suuri horoskooppi lupaa juuri sinulle!

22.05.2015 14:10 - Karoliina Kotala

Onko edessä reissuja, rakkautta vai aivan uudet kuviot? Suuri kesähoroskooppi paljastaa, mitä horoskooppimerkkisi lupaa tuleville kuukausille.

Syntymäajalla ja persoonallisuudella on tunnetusti yhteys ja jo pitkään astrologia on tarjonnut mahdollisuuden saada käsitystä tulevasta. Millainen kesä on siis luvassa juuri sinun tähtimerkillesi?


Oinas 21.3 - 19.4

Oinaan kesästä ei ohjelmaa puutu. Olet aktiivinen myös lomalla etkä halua jättää mitään kokematta. Sorrut toisinaan myös itsekkyyteen, joten muista ottaa huomioon myös lähipiirisi toiveet. Parhaita puoliasi on avoimuus, joten keskustele rakkaasi kanssa, miten saisitte kesäsuunnitelmista mieluisia teille kummallekin.

Olet aina hyvää seuraa ja kesääsi kuuluu myös lukuisia juhlia ja tapahtumia. Nautit juhlien keskipisteenä olemisesta ja tulet kesän aikana törmäämään myös uuteen tuttavuuteen, joka jää elämääsi pidemmäksi aikaa. Sinkku-Oinaille kesä on puolestaan otollista aikaa tavata merkittäväkin ihminen, joka vie hetkeksi jalat täysin alta. Varatuille Oinaille kesä on rauhallisen romanttinen, kunhan muistat ottaa rakkaasi huomioon.

Kesävinkki: Ota tällä kertaa kaikki irti Suomen kauniista kesästä ja jätä ulkomaanmatkat syksyyn. Pieni maakuntaseikkailu voi poikia yllättävää energiaa tulevaan vuoteen.


Härkä 20.4 - 20.5

Härkä nauttii kesästä suunnittelematta liikaa, mutta se ei silti tarkoita, etteikö Härän kesä täyttyisi mukavilla tapahtumilla. Härkä tarttuu mieluummin hetkeen ja päättää menonsa viime hetkellä. Lähipiiri on Härälle kuitenkin tärkeä ja Härkä huolehtii mielellään läheistensä hyvinvoinnista.

Koska Härkä on todellinen herkkusuu, kuuluu kesään grillausta ja uusia ravintolakokemuksia. Kesäkilot saattavatkin syksyllä näkyä vyötäröllä. Jos Härkä suuntaa reissuun, on kohde ylellinen ja tarjoaa kauniita maisemia ja luksusta.

Uskollinen Härkä ei hairahdu lomaromansseihin, vaan ihastuminen vie aikaa. Härän sydämen valloittaa tänä kesänä rauhallinen ja lämmin persoona, joka on oma aito itsensä. Superromanttinen Härkä on täydellinen kumppani herkän ja vilpittömän luonteensa vuoksi. Otollisin aika rakkaudelle on heinäkuussa.

Kesävinkki: Älä uinahda liikaa mukavuusalueelle, vaan anna hetken viedä ja tartu tilaisuuksiin. Et tiedä, mitä kaikkea voikaan olla luvassa.


Kaksoset 21.5 - 21.6

Kaksonen on täydellinen reissukumppani, matkatoveri ja festariseuralainen sopeutuvuutensa ja eläväisen luonteensa ansiosta. Puhelias Kaksonen myös ottaa aina huomioon seurueensa ja saa kaikki tuntemaan olonsa tärkeiksi.

Kaksonen ei jaksa pitkään makoilla aloillaan, vaan tarttuu kesällä uusiin tilaisuuksiin liikaa analysoimatta. Riippumaton Kaksonen nauttii itsenäisyydestä ja on omimmillaan reppureissaten uusissa kohteissa, joihin veri vetääkin. Toisaalta impulsiivinen Kaksonen voi myös olla stressille altis, joten muista nauttia myös levosta ja rauhasta.

Itsestään huolehtivalle Kaksoselle ulkonäkö on tärkeää ja ulkoinen kauneus vetää häntä puoleensa. Sinkk-Kaksosen kesään kuuluukin useampi lyhyt suhde, mutta suurta rakkautta ei ole odotettavissa. Varatuille Kaksosille kesä on parisuhteen kulta-aikaa, sillä vihdoin ehditte kokea seikkailuja yhdessä kumppanin kanssa.

Kesävinkki: Muista huolehtia fyysisestä kunnostasi myös kesällä, sillä muutoin voit huonosti myös henkisesti.


Rapu 22.6 - 22.7

Tunteellinen Rapu janoaa tänä kesänä rakkautta, läheisyyttä ja hellyyttä. Rapu on erinomaisesti yhteydessä tunteisiinsa ja jaksaa puhua niistä paljon. Sinkku-Ravun kesään osuu kaksi lupaavaa ihmistä, varo kuitenkin ylianalysoimasta suhteita liiaksi, ettet tukahduta alkavaa romanssia. Ravun hienous on luottamus ja varmuus kohdata pettymyksiäkin ja silti katsoa toiveikkaasti tulevaan. Suhteessa olevan Ravun kesä ei juuri eroa parisuhteen muusta arjesta, sillä kumppanin huomioiminen ja läheisyys kuuluvat suhteeseen ympäri vuoden. Perhearki onkin Ravun unelma-aikaa.

Rapu nauttii matkakohteesta, joka tarjoaa tietoa ja kulttuuria. Ulkonäkökriittinen Rapu ei erityisemmin rakasta rannalla makoilua, joten kaupunkiloma on hänelle ykkösvaihtoehto.

Ravun kesä 2015 on merkittävä, sillä hän tekee tärkeän huomion itsestään, joka vaikuttaa pysyvästi tulevaisuuteen. Kyseessä voi olla uusi ammatti, opiskelupaikka tai muutos parisuhteessa.

Kesävinkki: Ota askel mukavuusalueesi ulkopuolelle ja kokeile uutta liikuntalajia, lähde matkalle yksin tai kokeile vaikkapa sokkotreffejä.


Leijona 23.7 - 22.8

Liikuntaa rakastava Leijona ei lipsu treenistä edes kesällä, eikä tingi ulkonäkönsä huolehtimisesta vapaapäivinäkään. Leijona nauttii kesällä uusista lajeista, joista saattaa löytyä uusi, pysyvämpikin harrastus. Hauskat illanvietot ja terassihetket kuuluvat vahvasti Leijonan kesään, mutta itsenäinen Leijona osaa pitää itsestään aina huolen.

Leijonan kesä pitää sisällään rutkasti romansseja ja intohimoa. Seurustelukumppanina Leijona ei ole helpoin mahdollinen ja syytä onkin varoa liikaa itsekkyyttä. Vältä pelaamasta pelejä ja ole rehellinen. Suhteessa oleva Leijona on kesällä hetkittäin huonotuulinen kumppani, mutta hyvien sovittelutaitojen vuoksi riidat ratkaistaan.

Leijona järjestää mielellään läheisilleen ja itselleen ohjelmaa aina, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Kotona ei pitkiä aikoja kerrallaan makoilla, vaan edellisen matkan päättyessä seuraava on jo suunnitteilla. Edessä onkin monelle Leijonalle todellinen reissukesä.

Kesävinkki: Älä keskity liikaa omiin haluihisi ja varo ylimielisyyttä. Keskity kuuntelemaan, niin itseäsi, kehoasi kuin kumppaniasi.


Neitsyt 23.8. - 22.9.

Neitsyen kesä on usein suunniteltu huolellisesti jo kuukausia etukäteen. Olipa kyse vapaapäivästä kotona tai ulkomaanmatkasta, on päiville jo kehitelty ohjelmaa. Neitsyen kannattaa kuitenkin tänä kesänä säästellä rahojaan, sillä syksyllä edessä on isompi menoerä, joka tulee yllätyksenä.

Vakaassa parisuhteessa oleva Neitsyt kukoistaa kesällä ja näyttää rakkautensa poikkeuksellisella luottavuudella. Kadehdittavan ongelmanratkaisukyvyn omaava Neitsyt ei ahdistu perhe-elämän kriiseissä, vaan kantaa vastuunsa ja hoitaa muidenkin ongelmat. Sinkku-Neitsyt tapaa kesällä ihmisen, jolla tulee olemaan merkittävä osa hänen elämässä. Baareista tai ravintoloista rakkautta ei kriittisen Neitsyen kuitenkaan kannata etsiä.

Tänä kesänä Neitsytkin rentoutuu pienellä lomamatkalla, joka tulee tarpeeseen. Reissu ei sijoitu maailman ääriin, mutta on täydellinen irtiotto arjesta.

Kesävinkki: Jätä menneet ihmiset ja tapahtumat jo taaksesi ja katso eteenpäin. Älä ylianalysoi tulevaa, vaan luota siihen, että elämä kantaa.


Vaaka 23.9. - 22.10.

Vaa'alla on edessä todellinen rakkauden kesä, olitpa suhteessa tai sinkku. Suhteessa oleva Vaaka rentoutuu kesäkuukausina ja antaa kaikkensa lemmen eteen. Yhteiset reissut pursuavat romantiikkaa ja uutta intohimoa, jonka olit jo unohtanut. Sinkku-Vaaka kokee useita romansseja, mutta kriittisenä tähtimerkkinä mielitietty menee nopeasti vaihtoon heppoisinkin perustein. Et juuri viihdy yksin ja turvallisuuden tunne on tärkeä piirre, jota etsit kumppanissasi.

Vaaka haluaa pitää kiinni järjestyksestä, joten kesä ei juuri eroa Vaa'an arjesta. Rutiinit ovat sinulle tärkeitä ja Vaaka viihtyy lomallakin mielellään kotimaisemissa. Vaa'an kannattaakin luottaa omiin haluihinsa eikä suostua menoihin vain muiden pyynnöstä, muutoin syksyllä edessä voi olla uupumus.

Toisinaan epävarma Vaaka keskittyy liikaa ulkonäköönsä ja kiinnittää huomiota myös muiden ulkomuotoon. Kriittisyys voi kuitenkin johtaa turhaan tyytymättömyyteen, joten yritä avartaa katsettasi.

Kesävinkki: Lemmen huumassa muista huolehtia itsestäsi. Ota yhdeksi kesätavoitteistasi lepo, joka antaa virtaa kiireiseen syksyyn.


Skorpioni 23.10. - 21.11.

Rohkea Skorpioni rakastaa seikkailuja, olipa kyse ihmissuhteista tai reissuista. Tekipä Skorpioni mitä tahansa, ei siitä puutu intohimoa. Skorpionin kesään kuuluu muutama lyhyt reissu, mutta iloa ei puutu tutuissakaan maisemissa. Juhlat ja uudet tuttavuudet poikivat ystävyyden, joka jää pitkäksi aikaa osaksi elämää.

Intohimoinen Skorpioni ei epäröi antaa kaikkeaan uuden suhteen edessä ja kesään kuuluukin lyhyitä romansseja. Myös sydänsurut ovat tuntuvia, kun luottavainen Skorpioni kohtaa kaltoin kohtelua. Suhteissa oleva Skorpioni on uskollinen, mutta voimakas persoona, joka ei ole helpoin kumppani. Edessä voikin olla tänä kesänä ihmissuhdepettymys, joka herättää kostonhimon.

Vahvasti tunteva Skorpioni laiminlyö helposti terveytensä eikä pidä erityisen tärkeänä hyvää ravintoa ja liikuntaa. Tänä kesänä tähän on kuitenkin luvassa muutos, kun huomaat kuinka hyvä olo itsestään huolehtimisesta voikaan tulla.

Kesävinkki: Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa liikaa itseesi. Luota siihen, että kelpaat juuri sellaisena kuin olet.


Jousimies 22.11. - 21.12.

Jousimiehen kesäsuunnitelmat ovat kaikkea muuta kuin vaatimattomat, mutta usein suuri osa jää toteutumatta. Nopeasti innostuva Jousimies haaveilee unelmalomista, mutta saattaa loppujen lopuksi väsyä koko ideaan. Optimistinen Jousimies reissaakin harvoin eikä tämä kesä pidä sisällään erityisiä matkoja.

Sinkku-Jousimies hullaantuu tänä kesänä korviaan myöten, mutta ensi huuman laannuttua epävarmuus iskee. Katso kuitenkin tällä kertaa hiukan pidemmälle ja anna uudelle romanssille mahdollisuus. Parisuhteessa oleva Jousimies kokee alkukesästä kriisin, jossa on liioittelun makua. Rehellisyydellään Jousimies selvittää kuitenkin ongelmat ja loppukesä on erotiikan osalta täynnä nautintoa.

Kesään kuuluu myös uusi projekti, joka vie huomiosi. Olipa kyseessä sitten sisustusprojekti tai laihdutuskuuri, annat sille kaiken energiasi.

Kesävinkki: Pidä huoli läheisistäsi, sillä he merkitsevät sinulle enemmän kuin arvaatkaan. Voivatko kaikki läheisesi varmasti hyvin?


Kauris 22.12. - 19.1.

Kauriin kesään ei kuulu intohimoista rakkautta tai uusia romansseja, mutta hän ei ole niitä nyt vaillakaan. Varautunut sinkku-Kauris nauttii luottoystävien ja sukulaisten seurasta, mutta viihtyy hyvin myös yksin. Flirttiä ja hyvää mieltä Kauriin kesästä ei silti puutu. Parisuhteessa oleva Kauris on lojaali, uskollinen ja omistautunut ja kesällä pitkään jatkunut suhde vain syvenee. Löydät uusia, aina vain parempia puolia kumppanistasi ja tiedät olevasi oikean ihmisen lähellä.

Työ on Kauriille tärkeää eivätkä velvollisuudet unohdu kesälläkään. Masennukseen taipuvaisen Kauriin kannattaa yrittää ottaa todellinen irtiotto työstä ja nauttia levosta.

Toisinaan ujokin Kauris nauttii reissuista hyvässä ja luotettavassa seurassa, olipa kyse sitten kaukomaista tai festarireissusta. Kärsivällinen Kauris onkin täydellistä matkaseuraa.

Kesävinkki: On aika katsoa peiliin ja tarkastella taloudellista tilannettasi. Sorrut suuriin hankintoihin, mutta onko niihin todella varaa?


Vesimies 20.1. - 18.2.

Määrätietoinen Vesimies toteuttaa kaiken mitä suunnittelee, olipa kyseessä matka tai muu lomatavoite. Kesäreissusta voikin tulla ikävä velvollisuus, jos et osaa rentoutua ja antaa myös matkaseurueesi tehdä suunnitelmia. Luvassa on kesä, jona opit uutta itsestäsi.

Sinkku-Vesimiehelle ystävät ovat tärkeitä, joskus liiaksikin. Aseta kesällä uusi suhde etusijalle, sillä se voi poikia pitkän rakkaussuhteen. Vahvatahtoinen ja itsepäinen Vesimies ei ole helpoin kumppani, mutta varatuille luvassa on rauhallinen kesä, jolloin ehditte viettää laatuaikaa yhdessä. Kumppanisi saattaakin tarvita tänä kesänä tukeasi enemmän kuin arvaatkaan.

Työelämässä Vesimies elää huippuaikaa. Kekseliäisyyttäsi ja omistautumistasi arvostetaan ja syksyllä edessä onkin uusia, ansaittuja työhaasteita.

Kesävinkki: Tiedät kyllä omat huonot puolesi, mutta suljet niiltä helposti silmäsi. Keskity kehityskohtiisi ja kohtaa ne rehellisesti.


Kalat 19.2. - 20.3.

Uneksiva Kalat joutuu kesällä pettymään, kun ruusunpunaiset haaveet eivät kohtaa todellisuutta. Alkukesä on rakkausrintamalla rauhallinen, mutta loppukesästä romantiikkaa on kuitenkin luvassa, olitpa sinkku tai suhteessa. Kalat on täydellinen kumppani, joka ei jätä rakastaan huomiotta huolimatta siitä, kuinka monta yhteistä vuotta onkaan takana. Elokuu tuo myös mukanaan uusia, eroottisia kokemuksia.

Runollinen Kalat tutkiskelee kesällä itseään ja huomaa kaipuun muutokselle ja uusille tuulille. Muutos ei tapahdu hetkessä, mutta loppuvuodesta edessä on yksi Kalojen elämän suurimmista elämänvaiheista.

Romantiikannälkäinen Kalat yhdistää kesäreissulla liikunnan ja levon, koska tietää sen olevan täydellinen yhdistelmä hyvään oloon. Kesällä kukoistava Kalat unohtaa jopa tyypillisen negatiivisuutensa.

Kesävinkki: Alat hiljalleen ymmärtää, että elämä on haaveuniesi ulkopuolella. Älä tuhlaa aikaa kuvitelmissasi, vaan astu ulos ja elä.


Lue myös: Järkeväksi emännäksi vai rikkaisiin naimisiin? Vanhan ajan horoskooppi kertoo tulevaisuutesi

Kilpailut

Uusimmat