Robin julkaisi Paperilennokki-musiikkivideon: "Oli siistiä lentää itse!"

07.11.2014 16:04 - Anna Hopi

Robinin Paperilennokki-kappaletta oli tekemässä myös suosikkilaulaja Kasmir.

Robin kuvasi Paperilennokki-singlen valmistumista hyvillä tunnelmilla.
 
- Oltiin alkuvuodesta 2014 tekemässä mun uudelle albumille biisejä ja tutustuin yhdellä biisileirillä Kasmiriin, jonka kanssa tehtiin yhden viikonlopun aikana sellainen biisi kuin Frendikortti. Siitä tuli tosi hyvä ja Kasmir innostui tekemään mun kanssa lisää biisejä, mikä oli mun mielestä ihan mahtavaa, kuvaili tähti.

- Yhtenä päivänä alkukesästä JS16 ja Kasmir olivat tehneet mulle uuden biisin, jossa melodia oli laulettu tosi hienosti siansaksalla. Kun mä kuulin demon ekan kerran, olin heti ihan fiiliksissä siitä. Pyysin Kasmiria tekemään siihen suomenkieliset sanat ja pian Paperilennokki oli valmis.

Paperilennokki-videon ovat kuvanneet ja ohjanneet Jaakko ja Kusti Manninen. Kuvaukset suoritettiin Malmin ja Oripään lentokentillä.
 
- Ensimmäisenä kuvauspäivänä me oltiin Malmin lentokentällä kuvaamassa huulisynkkakuvia koko päivä. Saatiin taltioitua tosi hienoja lokaatiokuvia. Toisena päivänä ajettiin Oripään lentokentälle. Siellä kuvattiin taitolentokoneella ilmakuvaa. Oli tosi siistiä lentää itse ne taitolentotemput mitä siinä videolla on. En ollut
aiemmin lentänytkään itse… Kertoi Robin.

- Musavideo kaipasi vielä jotain pientä lisäjuttua ja niinpä mä piirsin pari päivää ennen kuvauksia ‘robbegramin’, joka näkyy videon loppupuolella. Siinä on se viesti, jonka “kirjoitin siipiin Paperilennokin”. Sen voi jokainen tulkita omalla tavallaan!

Katso alta musiikkivideo.


 
Katso alta Robinin 16 TOUR -päivämäärät.

08.11. Tornio/Haaparanta, Aspen-halli
09.11. Rovaniemi, Lappi-Areena
22.11. Helsinki, Kulttuuritalo / KidsRock 2014
23.11. Lahti, Lahti-Halli
05.12. Jyväskylä, Jyväskylän Paviljonki
06.12. Mikkeli, Stellan Tähtitori
07.12. Joensuu, Areena
10.12. Turku, Logomo

 

 

Robin julkaisi aiemmin kuvan pyykkilautavatsastaan - katso se täältä.

Kilpailut

Uusimmat