Miten mies voi parhaiten miellyttää naista? Hyvä kroppa on sivuseikka

31.03.2016 09:27 - Reija Saarinen

Miehet kuvittelevat, että kovat tulot tai treenattu kroppa kiinnostavat naisia. Yksi ominaisuus on kuitenkin ylitse muiden.

Mitä nainen haluaa? Kysymys on mietityttänyt etenkin miehiä iät ja ajat. Moni kuvittelee, että se liittyy ulkonäköön kuten tiukkaan vatsaan. Tai sitten pankkitiliin, jossa tulee olla riittävän paljon katetta. Mutta todellisuus on kuitenkin jotain ihan muuta.

Man's Guide to Women -kirjoittaneet tutkijat kertovat, että todellisuudessa naisten silmissä miesten tärkein ominaisuus onkin luotettavuus. Luotettavuudella tarkoitetaan tässä yhteydessä muutakin kuin uskollisuutta. Termi pitää sisällään myös sen, että mies tekee lupaamansa asiat ja on todellakin sellainen ihminen kuin sanoo olevansa.

Miksi nainen sitten haluaa rinnalleen luotettavan miehen? Tällainen mies on suuremmalla todennäköisyydellä hyvä kumppani ja isä. Tutkimusten mukaan näyttää siltä, että lapsi elää suuremmalla todennäköisyydellä köyhyydessä, jos isä ei ole osana elämää. Isättömillä lapsilla on myös usein muita enemmän tunne-elämän ongelmia.

Siksi naisissa on sisäänajettuna toive saada rinnalleen luotettava mies. Mies, joka avaa hänelle ovia, ja pitää hänen puoliaan. Siis miehen, joka tekee kaikkensa pitääkseen rakkaansa suojassa. Näillä teoilla hän näyttää olevansa luottamuksen arvoinen.

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat