Salkkarit-tähti Sara Parikka äitiydestä: "Ollaan päästy helpolla"

07.12.2014 10:00 - Elina Jokela

Sara Parikka eli Salkkari-Peppi on 8-kuukautisen pienen tytön äiti. Sara on naimisissa Mikko Parikan kanssa ja molemmat hakevat vielä rajojaan kasvatuksessa. Näyttelijä kertoi, mikä on ollut haastavinta ja ihaninta äitiydessä.

Salkkarit-elokuva Nightmare 2 -painajainen jatkuu sai juuri ensi-iltansa. Sara Parikka eli Peppi on yksi päähenkilöistä. Sara on ollut itse Salatut elämät -sarjasta tauolla pienen tytön synnyttyä. Parikka pohti äitiyttä ja tulevaisuuden suunnitelmia.

- Kyllä se yllätti. Kaikki sanoivat, että miten rakastuukin omaan lapseen, mutta ei sitä vaan tajunnut. Olen kiitollinen siitä pienestä ihmisestä. Haastavinta on ollut aikataulujen sovittaminen, Sara Parikka kertoi.

- Oikeasti ollaan päästy tosi helpolla ja on ollut aika ihanaa. Me molemmat haetaan vielä niitä omia rajoja siinä, että miten me toimitaan. Tyttö on vasta 8-kuukautinen.

Sara pohti tulevaisuuden kasvatusoppejaan.

- Haluan olla läsnäoleva ja antaa lapselle tilaa. Tietyt käytöstavat ja sellaiset pitää omata, että varmaan olen sopivasti tiukka.

Näyttelijätär on opiskellut sisustussuunnittelua muutaman vuoden töiden ohessa.

- Se on semmonen ala, mistä olen tykännyt ja on ollut ihanaa keskittyä myös johonkin muuhun. Tuntuu, että se antaa virtaa, mutta haluaisin tulevaisuudessa näytellä. Ensi vuosi on aika paljon auki, saa nähdä.

Sara kertoo julkisuuden tulleen nuorempana enemmän päin näköä, koska aloitti näyttelemisen jo lukioikäisenä.

- Se vaikutti niin paljon elämään, mutta nykyään sitä käy verkkareissa kaupassa ja se on ihan arkipäivää. Joskus ihmiset tulevat sanomaan jotain, mutta en edes muista, koska olisi ollut jotain ikävää. Se on niin positiivista ja mukavaa, ei sitä osaa ottaa itseensä.

Lue lisää uudesta Salkkarit-elokuvasta täältä.

Kilpailut

Uusimmat