TV5 huikea uutuussarja Koomikot tuo Suomen parhaimmat hauskuuttajat ruutuun!

26.11.2014 13:00 - Anna Hopi

Keväällä maaliskuussa TV-ruutuihin pärähtää TV5-kanavan hulvattomin ohjelmauutuus. Koomikot-sarja kerää yhteen maan hervottomimmat viihdyttäjät.  

Ensi keväänä alkava Koomikot-sarja sisältää tähtiä vailla vertaa. Mukana ovat Pirkka-Pekka Petelius, Miitta Sorvali, Heikki Silvennoinen, Pirjo Heikkilä, Sami Hedberg ja Jarkko Tamminen. Hauskana extrana jaksoissa nähdään Eppu Salmisen poika, näyttelijä-muusikko Roope Salminen, jolla on rooli haastattelijana.

Koomikoiden Vain elämää -ohjelmaksi tituleerattu sarja muistuttaa siinä mielessä omaa esikuvaansa, että jokainen kuudesta tähdestä saa oman jakson. Koko jakso pidetään hauskaa yhdessä erilaisten tehtävien parissa, syödään ja keskustellaan. Jaksoon mahtuu myös tunnelmallista muistelua koomikon uran ja sen kohokohtien varrelta. Päähenkilö joutuu valheenpaljastustestiin, jossa kysellään häneltä esimerkiksi sitä, onko hän omasta mielestään Suomen hauskin mies/nainen.

Jakson lopussa nähdään, kuinka kaksi tai kolme koomikkokollegaa esittää tribuutin jakson päähenkilön työlle. Millaisia vetoja tullaan näkemään? Sarjan kuvaukset alkoivat tänään.

Koomikot on ehdottomasti kevään kuumin puheenaihe! Vai mitä mieltä aiheesta on eräs sen tähdistä Sami Hedberg?

- On pyydetty Putoukseen ja moneen paikkaan, ei ole valitettavasti aika riitä. Pyydettiin tähän ohjelmaan, niin mietin, että rehellisesti ei ole tilaa. Sitten juteltiin ohjelman tuottajan kanssa. Kun hän luetteli porukan, niin jostain sain kolme päivää vapaaksi, että sain itseni mukaan, kertoi mies.

- Mun komediaesikuvia lapsuudesta on Pirkka-Pekka Petelius, jonka jälkeen tuli jossain vaiheessa Kummelin Heikki Silvennoinen. Onhan ne siellä selkeänä. Erittäin hyvä ystävä kymmenen vuoden takaa, Pirjo Heikkilä ja mahtava ihminen Miitta Sorvali. Sitten vielä Jarkko Tamminen siellä. Kyllähän mä ajattelin, että kun tällaisen ryhmän saa mihin tahansa tilaan yhdessä - sehän on mahtava. Eihän siitä ilo lopu. Tämä tuntui tähän hetkeen tosi oikealta ja kivalta jutulta päästä messiin.

Ohjelman kanavalle tuottaa Moskito Television. Formaatin on luonut ruotsalainen Felix Herngren, joka tunnetaan Suomessa muun muassa Solsidan-sarjan näyttelijänä

 

 

Kilpailut

Uusimmat