Sinulla menee paremmin kuin luuletkaan - lue lista liikuttavista kiitollisuudenaiheista

17.02.2015 08:05 - Rea Tallgren

Monesti arkipäivässä unohtaa sen, kuinka monista asioista voisi olla kiitollinen.

Vaikka joinain päivinä tuntisit olosi onnettomaksi, kannattaa yrittää olla kiitollinen niistä asioista, joita sinulla todellisuudessa on. Listasimme alle ihania syitä, joiden takia elämää voi ehkä tarkastella kiitollisemmalla tavalla.

1. Maksoit laskut tässä kuussa, ja sinulla saattoi jopa olla vähän ylimääräistä käyttörahaakin.

2. Kyseenalaistat valintasi, etkä pidä elämääsi valmiina. Tunnet olosi onnettomaksi ajoittain. Se on hyvä, se nimittäin tarkoittaa, että sinä olet valmis vielä kasvamaan. Olet objektiivinen ja tilanteen tasalla. Fiksuimmat ihmiset menevät illalla kotiin, ja ajattelevat "ehkä olisi myös toisenlaista elämää."

3. Sinulla on työ. Vaikka et pitäisi siitä, vaikka sinulle olisi sitä vain muutama tunti viikossa - sinulla on työ. Sinulla on työ, joka mahdollistaa syömisen, joka mahdollistaa sen, että sinulla on koti, jossa nukkua ja vaatteet, joihin pukeutua. Ei elämä ole epäonnistunut, jos kaikki ei mennytkään, kuten halusit. Tärkeintä on, että pidät huolen itsestäsi, etkä anna ylpeyden tulla sen tielle.

4. Sinulla on aikaa nauttia. Vaikka nauttiminen tarkoittaisi sitä, että katsot Netflixiä sohvalla koko illan. Sinulla on aikaa siihen.

5. Sinä et joudu huolehtimaan, mistä saat seuraavan ateriasi. Jääkaapissasi on ruokaa ja sinulla on myös varaa ostaa kaupungilta take away -ateria ilman että se kaataa koko taloutesi.

6. Voit syödä, koska nautit siitä. Kyse ei ole sinun kohdallasi siitä, että söisit selvitäksesi hengissä.

7. Sinulla on yksi tai kaksi hyvää ystävää. Se riittää, sillä laatuu korvaa määrää. Jokainen meistä haluaisi, että joku tuntisi meidät läpikotaisin ja rakastaisi meitä. Jos sinulla on sellaisia ihmisiä elämässäsi, ole kiitollinen heistä.

8. Sinun ei tarvitse miettiä, pystytkö tankkaamaan autosi tai ostamaan kahvin mukaan kioskilta. Sinulla on rahaa asioihin, jotka eivät todellakaan ole itsestäänselvyyksiä kaikille maailmassa.

9. Et ole sama ihminen, joka olit vuosi sitten. Sinä opit ja kehityt ja mikä tärkeintä: tunnistat ne tavat, joilla olet muuttunut paremmaksi ja joilla olet muuttunut huonommaksi.

10. Sinulla on useita vaatteita. Voit suojella vartaloasi esimerkiksi kylmältä, mutta lisäksi voit myös asustaa itsesi juuri siten, kuten milloinkin haluat.

11. Tiedät, jos joku on vialla. Se on tärkein askel kehittymisen kannalta. Vaikka et aina tietäisi apukeinoa, on jo tärkeä huomata, että jonkun asian tulisi muuttua.

12. Jos voisit puhua nuoremmalle itsellesi, voisit sanoa: "Me teimme sen, me selvisimme, siitäkin kauheasta asiasta, josta ajattelimme, että emme selviäisi."

13. Sinulla on omaa tilaa. Se ei välttämättä ole luksus-asunto, mutta se on jonkinlainen tila, jossa saat rauhoittua.

14. Sinä olet menettänyt ihmis- ja parisuhteita. Tärkeintä on se, että sinulla on ollut niitä. Olet selvinnyt eroista ja edessä on nyt jotain aivan muuta.

15. Olet kiinnostunut jostain. Se on vireän mielen merkki. Oli se sitten elokuvat, seksi tai yhteiskunta, sinulla on kiinnostuksenkohteita.

16. Tiedät, miten sinun tulee elää, jotta voit hyvin. Tiedät, kuinka paljon unta tarvitset, tiedät, kenen puoleen kääntyä, jos sydämesi särkyy, tiedät, millaiset asiat tekevät sinut iloiseksi.

17. Teet töitä saavuttaaksesi jotain. Vaikka tavoite tuntuisi olevan valovuosien päässä, sinulla on sellainen ja tavoittelet unelmaasi. Se on hienoa.

18. Olet kokenut paljon pahaa. Voit vertailla rankkoja kokemuksia aikaisempiin kokemuksiisi ja tiedät, että selviät uusistakin vastoinkäymisistä. Elämästä ei välttämättä tule helpompaa, mutta sinusta on tullut fiksumpi.

Lähde: Though Catalog


 

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat