Supersuosittu Kaija Koo: "En halua olla mikään diiva"

29.06.2015 21:03 - Anna Hopi

Laulaja Kaija Koolla on jalat maan pinnalla huikean menestyksenkin harjalla.

Miten tähti ottaa aikaa itselleen lomalla?

- Loma-Kaija ottaa rennosti. Kesällä ei periaatteessa ole lomaa, kun on vaan keikkoja, mutta otetaan esimerkiksi pieni loma. Lähdin keikkapaikkaan päivää aikaisemmin. Olin yksin, en puhunut kenellekään, aloitti Kaija Koo.

- Kävelin, menin kaupungille. Istuin joen rannalla, siellä oli muitakin muovipussiensa kanssa. Minulla oli mukana marjoja. Katselin jokea ja työnsin pääni syreenipuuhun, halusin haistella sen tuoksua. En halunnut nähdä ketään ihmistä. Siellä vaan menin aurinkolasit päässä ja nautin.

Millainen on sitten työ-Kaija?

- Se on sellainen, että ennen keikkaa alkaa jo pieni hermostuminen. Keikkaan pitää ladata aika paljon energiaa, se ei tule tyhjästä. Huomaan, että olen hermostunut, menen keikkaa kohti koko päivän. Pusken itseni vähän jopa ärtymykseen. Yleensä olen hyvällä tuulella, mietti nainen.

- En jaksa kauheesti jutella kauheasti kenekään kanssa. En jaksa olla kiva! Vitsaili tähti.

- Olen aika suora... Muistan kerrankin eräällä keikkapaikalla tytön, joka paistoi jotain makkaroita ja hän oli tuomassa niitä takahuoneeseen. Hän avasi oven ja työnsi päänsä sisään "Haluaisitteko te näitä makkaroita?" En edes ajatellut, vaan sanoin, että "Ei mikään makkaroita tänne!"

Rempseä nauru seurasi tarinaa.

- Kyllä mä nyt yleensä kohtelias olen, että ei mitään. Hyvin käyttäydyn, enkä halua olla mikään diiva, joka tulee paikalle. Diivailu paljastaa epävarman ihmisen. Jos on varmoilla vesillä, ei tarvitse olla diiva. Sen voi vaatia, mikä itselle kuuluu, mutta sellainen diivailu huonolla tavalla on huonon itsetunnon merkki.

Kilpailut

Uusimmat