Tänään TV:ssä: Voiko Kultainen Venla -voitto rikkoa Aki Palsanmäen ja Jethro Rostedtin välit?

15.01.2016 15:12 - Anna Hopi

Parempi mies voittaa, päättivät kaksi suomalaisen television katsotuinta herraa.

Kultaiset Venlat jaetaan tänään MTV3-kanavalla suorassa lähetyksessä. Eräs vahvoista suosikeista on Suomen huutokauppakeisari, joka on saanut Suomen kansan puolelleen. Jos huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä on uskominen,tilanne saattaa äityä dramaattiseksikin.

- Olen kolmen parhaan joukossa ja ohjelmakin on kilpailemassa. Jethron kanssa kuvattiin Hyvät kaupat -ohjelmaa Tampereella alkuviikosta ja Jethrokin on ehdokkaana. Puhuimme, että ollaanko vielä enää kavereita, jos jompikumpi voittaa. Lyötiin kättä päälle, että ollaan, vaikka toinen voiton veisikin.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelma sen sijaan jatkuu hamaan tulevaisuuteen.

-Niin kauan varmasti tehdään, kun terveyttä riittää, totesi mies Iskelmän haastattelussa.

Perheenäidit ovat kertoneet Palsanmäelle, että lasten hiekkalaatikolla leikitään huutokauppakeisaria niin, että vasara paukkuu ja tavara vaihtuu.

- Olen kysellyt, että eikai ne kaikkea siellä hiekkalaatikkolla sano. Esimerkiksi silloin, kun sanon, että perkale, kun on hermo pinnassa. Äiti menee punaiseksi, että kyllä sieltä sellaisiakin sanoja kuuluu.

"Omana itsenämme mennään"

Miltä suosio tuntuu?

-Kyllä se tuntuu uskomattomalta, ollaan sukellettu suomalaisten sydämiin. Kyllä meitä tunnistetaan, kun liikumme meklauskeikoilla tai ruokakaupassa. Pidän itseäni kansanmiehenä, enkä ole koskaan kieltäytynyt poseeraamasta kuvassa tai juttelemasta. Välillä on kiire, kun ollaan menossa, mutta kyllä muutaman sanan kerkeää aina vaihtamaan jonkun kanssa, kertoi mies.

- Ilmeisesti ollaan saatu rakennettua sellainen TV-ohjelma, joka kiinnostaa ihmisiä. Olemme siinä ihan omia itsejämme. Siellä tapahtuu monenlaisia kommervenkkejä. Ohjelman myötä tulee tietoa esineistä ja huutokaupan pidosta. Siinä näytetään monta asiaa.

Kansanmiehenä Palsanmäelle on ollut helppo pitää omista rajoista huolta.

- Ei kamera joka paikkaan pääse. Näytämme työtämme ja vähän kotihommia suunnitellaan. Kodin sisälle ei kuitenkaan kameroita päästetä. Emme kerrota omia henkilökohtaisia asioita julkisuudessa. Olen aika avoin puhumaan, mutta en mielellään puhu raha-asioista.

Vaikka suosiota riittää, Palsanmäet porskuttavat samaaan tahtiin kuin ennenkin.

- Emme ole missään nimessä ylpistyneet, mutta röyhistän vähän sentään rintaa suosion ansiosta, kyllä se hyvältä tuntuu. Saa nähdä, kuka ne Venlat tuolla gaalassa tänään pokkaa.

 

Kultaiset Venlat jaetaan tänään MTV3-kanavalla suorassa lähetyksessä klo 20-22.

Kilpailut

Uusimmat