Turhamaisuus vai laiskuus? Horoskooppisi kertoo paheesi

08.02.2016 15:55 - Emma Ylistalo

Kun tiedostat paheesi, siitä on helpompi päästä eroon. Lue, mikä se on sinun tähtimerkilläsi.

Horoskooppi kertoo paljon luonteestamme ja jos niihin on uskominen, ne auttavat myös löytämään huonot puolemme. Higher Perspectives -sivusto listasi jokaisesta tähtimerkistä sen vähän epämiellyttävämmän puolen. 

Kauris 22.12.-19.1.

Olet kontrolloiva, joten sinun voi joskus olla hankala mennä rennosti virran mukana ja katsoa, mitä eteesi tulee. Sinun kannattaa varoa myös juoruilemista, jotta et levittäisi negatiivisuutta ympärillesi.

Vesimies 20.1.-19.2.

Pidät itseäsi loogisena ja viisaana, mikä saattaa johtaa siihen, että tuomitset muita liian nopeasti. Saatat joskus vaikuttaa ulkopuoliselta, sillä mietit paljon asioita itseksesi. Sinulta saa hyviä neuvoja - kunhan vielä muistaisi itse toimia myös niiden mukaisesti.

Kalat 20.2.-20.3.

Sorrut helposti sinisilmäisyyteen, joten saatat tulla helposti huijatuksi. Älä siis usko kaikkea, mitä sinulle sanotaan! Sinulta saattaa välillä puuttua elämältäsi suunta, joten pyri toisinaan olemaan määrätietoisempi.

Oinas 21.3.-19.4.

Olet horoskooppimerkeistä impulsiivisin ja tämä saattaa joskus johtaa siihen, että vaadit myös muita toimimaan vikkelästi ja odotat asioiden tapahtuvan hetkessä. Muista myös, että muiden ideat voivat olla aivan yhtä hyviä kuin omasi.

Härkä 20.4.-20.5.

Olet materialistinen ja tämän takia joskus hieman turhamainen. Myös laiskuus on paheesi, joten pyri tarvittaessa myös reippaaseen toimintaan. Muista myös varoa, ettei itsepäisyytesi mene liian pitkälle.

Kaksoset 21.5.-20.6.

Sinussa on kaksi täysin erilaista puolta, joten sinun kannattaa kiinnittää huomiota, ettet päästä inhottavaa puoltasi liian usein valloilleen. On hienoa, että innostut helposti uusista asioista, mutta on myös tärkeää hoitaa asiat loppuun asti.

Rapu 21.6.-22.7.

Viihdyt hyvin mukavuusalueellasi, mutta toisinaan sinun olisi myös hyvä tutustua uusiin asioihin rohkeammin. Saatat myös loukkaantua turhankin herkästi, joten muista, että jokainen palaute ei ole henkilökohtainen hyökkäys sinua vastaan.

Leijona 23.7.-22.8.

Olet rakastettava, mutta välillä tiedät sen liian hyvin itsekin. Vaadit paljon huomiota ja nautit tapahtumien keskipisteenä olemisesta. Muista kuitenkin, että kaikki ei aina pyöri sinun ympärilläsi.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Olet horoskooppimerkeistä tuomitsevin. Vaikka vaaditkin itseltäsi usein parasta mahdollista, muista, että sinun ei tarvitse odottaa sitä kaikilta muilta. Juoruilu on myös yksi paheistasi.

Vaaka 23.9.-23.10.

Käytät paljon aikaa valmistautumiseen ja miettimiseen. Olet niitä ihmisiä, joille kahden asian väliltä päätöksen tekeminen saattaa kestää ikuisuuden. Muista siis, että jokaista asiaa ei tarvitse harkita viimeiseen asti.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Olet intohimoinen, mutta pidä huoli ettei se johda toisten manipulointiin. Saatat suuttua nopeasti ja pahalla tuulella ollessasi saatat helposti purkaa sen muihin. Muista siis anteeksipyynnön tärkeys.

Jousimies 23.11.-21.12.

Saatat turhankin usein kuvitella tietäväsi enemmän kuin oikeasti tiedät. Muista, että viisaus ja tietämyksesi korostaminen voi saada sinut vaikuttamaan tylsältä. Kun rentoudut välillä ja myönnät virheesi, niin olet muiden mielestä paljon kiinnostavampi.


Lähde: Higher Perspectives

Lue myös: Helppo tehtävä ihmetyttää: Näetkö ratkaisussa ikäsi ja kengännumerosi?

Kilpailut

Uusimmat