Tyylikkäät ranskalaisnaiset kertoivat kauneutensa salaisuuden - Lue 9 ohjetta

31.07.2015 09:00 - Emma Ylistalo

Ranskalaiset naiset tunnetaan kauneudestaan ja tyylikkyydestään. Mitä me voimme oppia näiltä naisilta?

Ranskalaiset naistet ovat tyylikkäitä, heillä on hyvä iho ja mielikuvissa he myös pystyvät syömään mitä vain lihomatta. Mind Body Green -sivusto julkaisi samasta aiheesta kirjan kirjoittaneen Mathilde Thomasin "salaisuudet" ranskalaisten naisten kauneuteen ja ihonhoitoon.

Lue alta yhdeksän ohjetta, jotka pitävät ranskalaiset naiset kauniin näköisinä ilman, että heidän tarvitsee tinkiä hyvästä olostaan.

1. He juovat viiniä päivittäin

Ranskalaiset naiset juovat päivittäin lasillisen punaviiniä ajattelematta asiaa sen enempää. Se on ennemminkin osa heidän kulttuuriaan. Se on herkullista, mutta sillä on myös ikääntymistä estäviä vaikutuksia. Antioksidantteja sisältävä punaviini voi hidastaa sellaisten bakteerien kasvua, jotka aiheuttavat aknea ja se myös parantaa sydämen terveyttä, mikä taas parantaa verenkiertoa. Thomasin paras kauneusvinkki on hänen isoäidiltänsä saama: Juo joka päivä yksi lasillinen punaviiniä ja käy vähintään 30 minuutin kävelyllä.

2. He eivät ajattele ihonhoitoa hemmotteluna

Ranskalaiset naiset ottavat ihonhoidon rutiinina, riippumatta siitä kuinka paljon aikaa tai hoitotuotteita se vaatii. Se on tarpeellinen osa elämää. Ihonhoito ei ole luksusta, vaan se on sen ymmärtämistä, että olet oikeutettu kauneusrutiineihin, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi hyväksi ja näyttämään kauniilta. Heistä myös kauneushoidoissa käyntiä ei tulisi ajatella hemmotteluna, vaan asiana, joka kuuluu osaksi hyvää ihonhoitoa.

3. He harrastavat lemmenleikkejä

Thomas uskoo, että intiimit hetket kumppanin kanssa saavat kasvot hehkumaan. Ne lisäävät verenkiertoa ja kollageenin tuotantoa, joka saa ihon näyttämään terveeltä ja nuoremmalta.

4. He käyttävät elämänohjetta "vähemmän on enemmän" kun on kyse meikkaamisesta

He panostavat terveeseen ja hehkuvaan ihoon, joka ei tarvitse paljoa meikkiä, sen sijaan, että käyttäisivät aikaa ihon virheiden korjailuun. Tärkeintä on siis yksinkertaisuus ja hyvä ihonhoito.

5. He syövät hyvin ja nauttivat ruuasta

Kun on kyse ruuasta, ranskalaisten lähestymistapa on hyvin mutkaton - he syövät hyvin. He ottavat aikaa nauttiakseen ruuasta ja istuvat alas yhteiseen päivällispöytään perheen kanssa. He syövät laadukasta ruokaa, eivätkä pilaa nautintoa turhalla napsimisella pitkin päivää. Avain ranskalaiseen tapaan aterioida on syödä hyvin, mutta kohtuudella. Paikallinen ruokavalio koostuu tuoreista vihanneksista, kokojyvästä, oliiviöljystä, kalasta sekä kohtuullisesta määrästä maito- ja lihatuotteita.

6. He etsivät ihonhoitorutiinin joka sopii heille ja pysyvät siinä

Kauneudenhoito on ranskalaisille naisille rituaali, jossa etsitään itselle ja omalle iholle sopivat rutiinit ja pysytään siinä. Ihonhoito ei siis ole toimenpide, joka tehdään vasta silloin kun ongelma on ilmaantunut, vaan asia, jolla ennaltaehkäistään ongelmia.

7. He ottavat kylmiä suihkuja

Ranskalaiset naiset eivät ole tottuneet pitkiin höyryisiin suihkuihin. Yleisempää on ottaa lämmin suihku ja lopettaa se pikaiseen käyntiin kylmän veden alla. Se tehostaa verenkiertoa, mikä taas auttaa kiinteyttämään ja virkistämään ihoa.

8. He huomioivat, että ihonhoito ulottuu kasvoja pidemmälle

Tällä ei tarkoiteta pelkästään kaulan ja dekolteen aluetta, vaan Thomas kutsuu tätä "nautintoperiaatteeksi". Ideana on, että ihonhoito saa sinut myös tuntemaan itsesi hyväksi, sen lisäksi, että se saa sinut näyttämään hyvältä.

9. Hyväksy ryppysi

Tee niin kuin ranskalaiset ja hyväksy merkit siitä, että olet elänyt ja nauranut. Ryppy siellä ja toinen täällä - kuka välittää? Vanheneminen kannattaa omaksua vastaan taistelemisen sijasta. He keskittyvät siihen, mikä saa heidät iloiseksi nyt, eivätkä haikaile puuttuvaa.

Ja sitten se oikea syy ranskalaisnaisten kauneudelle? Itsevarmuus!

 

Lähde: Mind Body Green


Itsevarmuuden vahvistamiseksi kannattaa lopettaa turha murehtiminen. Lue täältä yleisei huolet, jotka voi hyvällä omallatunnolla unohtaa.

 

 

Kilpailut

Uusimmat