Unohda joulukoristeet – poimi ajattomat sisustusideat, joilla luot tunnelman kotiisi

24.11.2015 16:00 - Anniina Ojutkangas

Säästä kausisisustuksessa valitsemalla tuotteet, jotka toimivat myös joulun jälkeen.

Jos et ole valmis sijoittamaan joulusisustukseen, valitse kotiisi tyylikkäitä tuotteita jotka toimivat sesongin ulkopuolellakin. Säästät myös vaivassa ja varastotilassa, kun koristeita  ei tarvitse kerätä pois ja varastoida joulun ollessa ohi.

Metallinhohtoinen valaisin tuo sisustukseen lämpöä ja muistuttaa tähdenmuotoisella muotoilullaan joulusta, mutta toimii tyylikkäänä yksityiskohtana läpi vuoden. Pimeällä kaudella on ihana tuoda valoa kotiin kausivaloilla. Talvinen lumihiutaleen muotoinen ikkunavalaisin voi riippua ikkunassa koko talven kevääseen asti.

Stjärna-valaisin 79e, Lisa-ikkunavalaisin 23,95e ja Moon-joulutähti 69e, Ellos Home

Joulusiivouksen jälkeen vaihdetaan tietysti puhtaat lakanat. Pehmeissä pellavalakanoissa on miellyttävää rentoutua koko joulun ajan, vaikka joululahjakirjoja lukien. Murretut sävyt sopivat monenlaiseen sisustukseen joko pehmentämään tai kontrastiksi.

Kynttilät kuuluvat erityisesti jouluun, mutta niillä voi tuoda valoa kotiin koko pimeän kauden ajan. Valitse joulun illallispöytään kynttelikkö, joka toimii kauniina sisustuselementtinä läpi vuoden.

Candice-pussilakanasetti 89e ja Hillevi-kynttelikkö 23,95e, Ellos Home

Tyynynpäällisillä on helppo muuttaa kodin tunnelmaa. Metallinhohtoa voi tuoda sisustukseen myös erilaisilla tekstiileillä. Valitse sävyksi makusi mukaan kupari, messinki tai kulta.

Paljettityyny 17,95e, Noble House
Margret-tyynynpäällinen 17,95e ja Sanora-tyynynpäällinen 17,95e, Ellos Home

Joulukuusi toimii itsessään vahvana tunnelmanluojana, eikä välttämättä tarvitse lisäksi muita koristeita. Jos haluat kuitenkin ripauksen joulunpunaista kotiisi, se on helppo tehdä valitsemalla muutama jouluinen tekstiili olohuoneeseen tai keittiöön.

Kilpailut

Uusimmat