Vaimon blogikirjoitus leviää verkossa: "Näin mieheni hurmasi minut"

26.05.2015 14:59 - Anna Hopi

Brooke Clawson Moss kertoi blogissaan tavoista, joilla hänen miehensä aikoinaan voitti hänen sydämensä itselleen.

Deittailu oli hauskaa, mutta joskus viihdyttävää. Yksi asia, josta Brooke Clawson Moss nautti oli miesten erilaiset tavat lähestyä minua. Jotkut suhtautuivat treffeihin tavanomaisesti, jotkut intensiivisesti, jotkut säälittävästi ja jotkut olivat arvaamattomia.

"Mieheni Brian teki kaiken oikein tapailuaikanamme. Halusin jakaa muille vinkkini siitä, miten mies vakuutti tytön ja sai hänet menemään naimisiin kanssaan." Kertoi Brooke.

Näin Brian voitti Brooken sydämen:

1. Hän oli selkeä aikomuksissaan. Ensimmäisessä puhelinkeskustelussaan pari ei ollut vielä tavannut. He asuivat eri kaupungeissä. Brian kertoi samantien haluavansa seurustella tosissaan, mikäli pari löytäisi yhteisen sävelen keskenään.

2. Hän vei asioita haluamaansa suuntaan, mutta ei pakottanut mitään tapahtumaan. Brooke ei ollut alussa varma tunteistaan, ja ei aina vastannut hänen puheluihinsa ja tekstiviesteihin. Brian ei luovuttanut, vaan yritti uudestaan ja oli kärsivällinen.

3. Brooke arvostaa pieniä eleitä ja ajattelevaisuutta arjessa, joten Brian opetteli hänen rakkauden kielensä. Hän lähetti kukkia töihin ja yllätti naisensa erilaisin tavoin seurusteluaikana.

4. Brian ei pelännyt sitoutumista. Brooke oli tottunut miehiin, jotka eivät tienneet mitä halusivat, joten Brianin varmuus oli hänelle ihanaa vaihtelua.

5. Hän uhrautui suhteen eteen. Brian työskenteli suhteen eteen. He asuivat suhteensa alussa eri kaupungeissa, joten hän lensi Brooken luo niinä päivinä, jolloin hänellä ei ollut töitä, jotta pari saisi olla yhdessä.

Lähde: From Miss to Mrs -blogi.

 

Lue myös: Oletko kuvitellut löytäneesi Sen Oikean? Silloin elämässäsi tulisi olla 11 asiaa kunnossa.

 

Kilpailut

Uusimmat