Vain elämää -tähti Anssi Kela paljastaa: Tämä tähti yllätti minut kuvauksissa

28.06.2015 14:27 - Anna Hopi

Laulaja Anssi Kela raotti salaisuuden verhoa Vain elämää -sarjan kuvauksista.

Vain elämää -kuvaukset antoivat paljon Anssi Kelalle, koska hän sai tutustua joukkoon uusia, upeita ihmisiä.

- En tuntenut ketään muuta etukäteen kuin Maijan, hänen kanssaan oli jonkinlainen suhde jo etukäteen. Tiesimme toisemme duunin ulkopuolellakin. Joidenkin kanssa oli vaihtanut joskus muutaman sanan, joitakin ei ollut koskaan aiemmin nähnytkään, kertoi Anssi Kela Iskelmäfestivaaleilla.

- Oli hauskaa, että oli hyvä meininki, koska yhteishenki olisi voinut olla mitä vaan. Emme tunteneet toisiamme. Viihdyimme heti alusta lähtien hyvin keskenämme. Yhteydenpito on jatkunut Satulinnan jälkeenkin. Päivittäin WhatsApp-ryhmä kilkuttaa viestejä. Siitä saisi ohjelmaan varmaan ihan oman jaksonsa.

Kelalle kiinnostavin tuttavuus oli rap-osastolta.

- VilleGalle oli älyttömän mahtava hahmo ja hänen kanssaan tultiin tosi hyvin juttuun. Hengasimme yhdessä. Käytiin tuossa pari päivää sitten katsomassa Maijan salakeikka Tavastialla. Siellä oli Vain elämää -kokoontumisajot. Menimme yhdessä Villen ja Sannin kanssa sinne katsomaan. Siellä oli neljä Vain elämää -hahmoa saman katon alla, kertoi mies.

- VilleGalle yllätti siinä mielessä, että JVG on ollut vähän mun tutkan alla. Olen kyllä kuunnellut heidän biisejään, mutta se on jäänyt vähemmälle huomiolle. Hänen intensiteettinsä esiintyjänä yllätti ja se energia.

Yhteistä muusikolla oli vanhan linjan konkarin, Pave Maijasen, kanssa.

- Paven kanssa meillä oli samanlainen huumorintaju ja hänen kanssaan oli kiva vaihtaa tarinoita. Stooreja kuitenkin löytyy sieltä 60-luvulta lähtien.

Kilpailut

Uusimmat