Vakaan parisuhteen 8 merkkiä - löytyvätkö ne sinun elämästäsi?

25.06.2015 13:47 - Reija Saarinen

Kun suhteessa on kaikki hyvin, muutama lisäkilo ei haittaa kumpaakaan.

Hyvässä suhteessa vallitsee rauha ja onni. Siinä kummankaan ei tarvitse yrittää mitään ja halauksia on aina tarjolla. Mutta mistä sitten tietää olevansa hyvässä suhteessa?

1. Muutama lisäkilo ei muuta mitään

Kun suhde on vakaalla ja hyvällä pohjalla, ei muutama lisäkilo muuta mitään. Se ei toki tarkoita sitä, että suhteessa ollessaan ei omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan tarvitsisi enää huolehtia, mutta pieni painonousu ei myöskään sammuta rakkautta.

2. Meikittä kulkeminen on rentoa

Monet naiset tuntevat olonsa epävarmaksi ilman meikkiä. Hyvässä suhteessa tämäkään ei kuitenkaan ole mikään ongelma, vaan mies lausuu kauniita sanoja jopa enemmän silloin, kun nainen on täysin luonnollinen. Hyvässä suhteessa kun ei tarvitse yrittää ollaa muuta kuin on, vaan voi rauhassa olla oma itsensä.

3. Pienet teot

Hyvässä suhteessa halutaan auttaa toista. Jos nainen esimerkiksi tarvitsee siteitä tai tamponeita, mies voi niitä hänelle hakea ilman minkäänlaista häpeää. Onnellisessa ja toimivassa suhteessa molemmat auttavat toisiaan, oli tilanne mikä tahansa.

4. Todelliset tunteet voi tuoda esille

Hyvässä suhteessa voi kertoa omat todelliset tunteensa ilman, että siitä tulee heti kinaa. Kaikista suhteeseen liittyvistä asioista voidaan myös keskustella ja niihin etsitään ratkaisua yhdessä.

5. Seksi sujuu

Hyvässä suhteessa on seksiä ja se on sellaista mistä molemmat pitävät. Vaikka suhteen edetessä seksikerrat vähenevät, ei onnellisessa liitossa vähennettä halausten ja suukkojen määrää. Läheisyys kun on suhteessa suunnattoman tärkeää.

6. Toisten tavat tunnetaan

Hyvässä ja rennossa suhteessa pariskunnan molemmat osapuolet tuntevat toisensa. He tietävät mistä kahvista tai suklaasta toinen pitää ja osaavat näin ollen myös yllättää rakkaansa vaikkapa herkullisella illallisella.

7. Hassuttelu on sallittua

Hyvässä suhteessa hassuttelu on sallittua. Silloin hauskoja ilmeitä ja huonoja vitsejä voi kertoa ilman pelkoa siitä, että toinen karkaa heti tilaisuuden tullen.

8. Seksiä voi harrastaa valot päällä

Jos suhteessa on kaikki hyvin, onnistuu seksin harrastaminen myös valot päällä. Molemmilla on nimittäin turvallinen tunne ja tieto siitä, että oma keho on rakkaalle se kaikista kaunein, vaikka siinä muutama muhkura olisikin.


Lähde: Glamour



Isäsuhde määrittää paljolti tyttären miesmakua. Lue täältä, miksi isä on tyttären elämän tärkein suhde.

Kilpailut

Uusimmat